Analiza meciuri - Pagina 374 - Blog

Analiza meciuri
239

Duel în Cupa Italiei: AS Roma – Sampdoria

Este un meci din saisprezecimile Cupei Italiei in care se vor intalni doua echipe din Serie A, AS Roma si Sampdoria. Roma se afla pe pozitia secunda, in timp ce Sampdoria ocupa locul 13 si are cu 20 de puncte mai putin.

  • Share
Analiza meciuri
279

Cupa Regelui Spaniei: Real Sociedad – FC Barcelona

Este un meci derby din Cupa, avand in vedere ca ambele sunt apropiate in clasamentul din La Liga si de asemenea stim ca exista o mare rivalitate intre Real Sociedad si FC Barcelona, mai ales cand se joaca in orasul San Sebastian. Real Sociedad se afla pe pozitia a 5 a, la doua puncte distanta de locul 4, care duce in Champions League.

  • Share
Analiza meciuri
259

Confruntare în Cupa Italiei: Lazio Roma – Genoa 1893

Doua echipe din Serie A se vor intalni in acest meci din saiprezecimile Cupei Italiei. Dupa 20 de etape, Lazio ocupa locul 4 in clasament si are cu 17 puncte mai mult fata de Genoa, care se afla pe pozitia a 15 a. 

  • Share
Analiza meciuri
58

Cupa Regelui Spaniei: Real Madrid – Celta Vigo

Putem spune ca este cel mai interesant duel din sferturile de finala ale Cupei Regelui Spaniei, mai ales ca ambele sunt prezente si in cupele europene. In runda precedenta au avut parte de adversari dificili, Celta a eliminat-o pe Valencia, iar madrilenii au trecut de FC Sevilla.

  • Share
373374375376377
{{notification_msg}}