ˆ

Discuții și comentarii la biletele tipserului PiataDePonturi.ro

Status
Nr Tara Sport Liga Ora Gazde - Oaspeti Tips Cota StVoturi
1 Germania Bundesliga 21:30 Bayern Munchen - VFL Wolfsburg ?-? 1&+2.5 1,44
2 Irlanda Divizia 1 21:45 Galway - Sligo Rovers ?-? GG 1,75

 • Piatadeponturi.ro scrie:  3 săptamâni în urmă

  Biletul din 4.09 este câștigător. Scotia vs Malta s-a terminat 2-0, iar pronosticul nostru a fost că Scoția câștigă la 0

 • Silviu. scrie:  3 săptamâni în urmă

  Lost. Ultimul bilet al lunii.

   

 • Piatadeponturi.ro scrie:  2 luni în urmă

  La biletul din 6.08 prima selecție este Chiajna vs. FCSB--2 & sub 3.5 goluri, ați copiat greșit de la noi de pe site

 • Glume scrie:  2 luni în urmă

  Craiova se pastreaza pentru meciul cu Milan . De aia a luat bataie de la Chiajna (Ca parca ar putea face ceva impotriva lor ) , prima si ultima data cand pariez pe echipe romanesti . 

 • Piatadeponturi.ro scrie:  5 luni în urmă

  Biletul din 4 mai 2017 a fost copiat gresit de la noi de pe site. Primul pariu este pe Pavlsek si este castigator

 • Ionel Campeanu scrie:  5 luni în urmă

  Proasta de Begu nu a jucat nimic...nu mai pariati pe romance, fratilor, ca sunt puse numai pe blaturi, iar Begu si Halep le intrec pe toate

  Cosmin scrie:  5 luni în urmă

  Intr-o zi in care toata lumea s-a ars cu Man United si Man City, acest bilet este chiar foarte tare! Succes si la cel de-al doilea meci, primul a fost foarte curajos cu 1X si GG la Crotone cu Milan, dar am citit argumentarea la voi pe site si ati facut o alegere foarte buna. Jos palaria!

 • Cosmin scrie:  5 luni în urmă

  Multumim de precizare, din pacate azi biletul a fost necastigator.

  piatadeponturi.ro scrie:  5 luni în urmă

  Urmare a sesizărilor primite referitoare la discrepanțele dintre biletul zilei postat la noi pe site și varianta postată pe acest site, venim cu completarea și recomandarea ca cei interesați să verifice direct la noi pe site. Am observat și tragem concluzia că anumite selecții speciale din fotbal sau din alte sporturi pe care le pariem, nu apar și pe acest site, pentru că, probabil, nu există posibilitatea tehnică necesară, deoarece acestea ies din tiparele clasice ale pariorilor obișnuiți.

  Astfel, selecțiile din baschet, handbal sau rugby sunt scoase de pe bilet, micșorând astfel cota finală și profiturile înregistrate. Este drept că până acum au ieșit câștigătoare, dar în același timp, ele pot fi pierzătoare, iar meciul rămas pe biletul postat aici să fie câștigător și să avem un bilanț mai mare decât în realitate.

  Pe site-ul nostru există bilanțul real actualizat zilnic, și staking-planul recomandat pentru fiecare variantă combo în parte, așa că nu vă rămâne decât să verificați în ambele părți.

  Succes tuturor!

 • Mihai Ungurean scrie:  6 luni în urmă

  Da, asa e, au dat scor corect pe biletul de ieri la Rostov, am vazut si eu. Nu vreau sa le fac reclama sau ceva ca nu am nimic de castigat, dar se vede ca oamenii fac cu totul altceva decat majoritatea saiturilor de la noi care se adreseaza prostimii. O perioada aveau continut cu plata si am fost abonat la ei de pe la inceput. Intotdeauna au avut predictiile bine argumentate si informate, chiar daca nu erau toate castigatoare, dar macar nu le dadeau aiurea, luate de pe flashscore gen Claudiu Hood sau alti rahati pe varza ca el. Au bilantul transparent si cu cifre si procentaje reale, nu cum arunca majoritatea amatorilor cate un 16W-10L la bilant si cand colo acele 16W sunt cote de 1.30-1.40. 

  Sunt satul de toti pustanii care au aparut peste noapte si se dau mari analisti, macar la oamenii astia primesti informatie de calitate. Mai e o chestie care am vazut ca aici nu se respecta la biletele lor. Ei propun mize unitare si au si explicat staking-planul ca sa inteleaga si incepatorii, dar aici vad ca mizele sunt fixe cu 100 de unitati. 

   

Adaugă comentariu