ˆ

Discuții și comentarii la biletele tipserului PiataDePonturi.ro

Status
Nr Tara Sport Liga Ora Gazde - Oaspeti Tips Cota StVoturi
1 Internațional Cupa Mondiala 15:00 Danemarca - Australia 1-1 1x 1,30
2 Internațional Cupa Mondiala 18:00 Franta - Peru 1-0 1 1,65

 • paul scrie:  3 luni în urmă

  frumos prins

 • borak cacak scrie:  7 luni în urmă

  ahahahahaaa si borac si cacak

 • Varza scrie:  7 luni în urmă

  Ciocu mic sa ii spui mamei tale. Cu mine nu vorbesti asa! Daca nu ma respecti nici eu nu te respect!

  Andrei Achim scrie:  7 luni în urmă

  Da, ok, ai dreptate cu argumentarea, dar totusi...sunt multi "tipsteri" pe-aici care doar arunca niste meciuri la intamplare, nu le ia mai mult de 3 minute sa o faca si noi ar trebui sa ne luam dupa ei! Asa ca eu caut unii care sa imi si explice de ce sa pariez ceea ce propun ei si cred ca majoritatea pariorilor cu un gram de creier ar ttrebui sa faca la fel. Ca nu ies toate ponturile, e ceva normal...arata-mi si mie unul care le nimereste pe toate.

  Referitor la Dusseldorf, imi permit sa cred ca esti un pic pe langa! Cam toata lumea de pe acest site a mers pe Dusseldorf. De ce? Pentru ca inainte de meci intr-acolo aratau toate indiciile, iar cota a fost buna.

  Oricum, nu vreau sa intru in polemici cu tine, habar n-am ce fel de om esti, poate esti chiar Varza, asa cum ti-ai ales pseudonimul, dar calitatile unui tipster le mai iei si din alte caracteristici, nu doar din rezultate. Cat despre rezultate, vezi ca baiatul asta a cam fost pe primele locuri pe aici 3 luni la rand, deci....ciocu mic. Daca vrei, ia-te dupa Dan Bara care face cota 2 din 4 meciuri de 1.15 si ii ies 5 intr-o luna...poate asta e nivelul tau

 • Varza scrie:  7 luni în urmă

  Sunt curios care a fost argumentatia pontului de azi. Ia spune tu Achime, tata. Intoarce Fortuna Dusseldorf de la 1-3 si castiga meciul? 

  Varza scrie:  7 luni în urmă

  Dupa logica lui Achim, daca pontul e argumentat inseamna ca sunt sanse mari sa iasa. Baiatule, e plin internetul de ponturi argumentate care nu ies. Tu cauti, in plan psihologic, un alibi alibi solid ca sa joci pontul respectiv. Argumentatia ajuta ca sa vezi o logica de pariere si cam atat. Ce te faci ca toti pretindem ca jucam logic si castigam din an in Paste!?! Personal ma intereseaza sa vad daca un tipser e in forma sau nu. 

 • Andrei Achim scrie:  7 luni în urmă

  La ei pe site sunt prezentate si argumentele biletelor. Ca ies sau nu, spre deosebire de restul de pe aici, ei dau si motive pentru care joaca acele meciuri, iar pentru cei seriosi, sunt lucruri foarte importante.

  Dar banuiesc ca tu esti doar un reprezentant al concurentei sau ceva de genul, care nici macar nu stie ce vorbeste. E plin internetul de cei ca tine, xyz

 • xyz scrie:  7 luni în urmă

  unde vezi tu argumente? eu vad pariuri la alibi si care nici nu ies. jenant

 • Andrei Achim scrie:  8 luni în urmă

  nu stiu ce parere aveti voi, dar baiatul asta chiar stie pariuri! felicitari nu doar pentru ponturi, dar si pentru argumentarea lor!

 • cazacu scrie:  8 luni în urmă

  1.73%;2.45%

   

Adaugă comentariu