ˆ

Discuții și comentarii la biletele tipserului PonturiHunter.com

Status
Nr Tara Sport Liga Ora Gazde - Oaspeti Tips Cota StVoturi
1 Olanda Eerste Divisie 21:00 Den Bosch - Maastricht 1-2 1X&+2 1,43
2 Olanda Eerste Divisie 21:00 Jong PSV - Roda 2-2 GG 1,40

 • Uica scrie:  1 lună în urmă

  Tipserii ăștia sunt de 2 lei,prind bilet odată la 3 saptamani, su atunci numai șansa de pe el.

  Vai de prostii care pun bilete dupa ei.

 • Adrian scrie:  3 luni în urmă

  Salut am vrut sa plătesc și eu un abonament de o luna .dar am cerut și eu o zi doua bilete sa văd cam ce idei are tipul.nu are idei și nici mai mult decât mine un gunoi care păcălește lumea .dute la muncă ca nu are nimeni bani să-ți dea ți-e pe luna gunoi leneș 

  :)) scrie:  5 luni în urmă

  lasati baiatu sa faca $ :)) de unde sa aiba el ponturi, nu vedeti ce meci din irlanda a dat cu 3 + :)) glentoran-linfield :)) meci capcana :) 

 • Razvan scrie:  5 luni în urmă

  Nu cumpărați nimic de la ponturi hunter!!! Am avut abonamentul gold luat cu 200 lei și nu i-a ieșit în primele 5 zile aproape nimic.. Am jucat cu 1000 lei pe zi și am pierdut după 5 zile aprox. 4000 lei, însă la el pe site apare bilanț câștigător. E un escroc, nu ii dați banii degeaba! 

 • SICA scrie:  10 luni în urmă

  Macar daca ar da biletele lui gold pe un grup ceva pe fb sa convinga lumea ca asa este cum zice el si dupa n ar mai exista dubii, asa cu bilete proforma sunt si eu mare tipster la superbet :))

 • Michael scrie:  1 an în urmă

  Dacă ar trăi din pariuri .....ar da pornirile gratis , nu ar cere bani pe abonamente de 200 euro .... si nici nu ar mai riscă să fie reclamat la poliție pentru înșelătorie !!! 

  Michael scrie:  1 an în urmă

  Îl cunosc pe acest băiat.....este din Buzău....nu are nici studii superioare ....iar că inteligență este mediu ! Nu face bani din pariuri ci din abonamente ! Pune 20 de bilete , îi ies 2 si le pune pe site că să atragă lumea ! Ceea ce face el este caz penal ... înșelătorie ....iar dacă îl reclamă cineva nu l văd bine ! .... Nu vă lăsați păcăliți!  

 • Graur scrie:  1 an în urmă

  Domnul Grozea Laurentiu aka PonturiHunter vinde gogosi. Ne-am pus mai multi insi sa platim abonamentul gold redus la 200 RON. Laurentiu nu pune pe site pierderile. De exemplu in perioada 16-21 nu a facut profit 3000 ron cum scrie pe site ci a avut -12000. De fapt, el nu e pe minus in realitate. Nu baga biletele pe care le trimite. Ce trimite el sunt doar bilete proforme. In orice caz, in 40 de zile a avut doar 3 zile in care i-au iesit 2 bilete Gold din 4. In rest ii iese maxim un bilet Gold. Cand incerci sa discuti cu el... face pe prostul. La un moment dat, probabil o sa ii faca cineva plangere penala de frauda, inselaciune si evaziune fiscala. Oricum datele lui sunt usor de gasit...

 • Ale scrie:  1 an în urmă

  Interesant bilet

Adaugă comentariu

Sunt de acord cu termeni si conditii.