Analiza meciuri - Pagina 508 - Blog

Analiza meciuri
108

Duel spaniol în Europa League: Valencia – Athletic Bilbao

Un meci intre doua echipe spaniole in optimile Europa League, in care se joaca calificarea chiar daca Athletic Bilbao are avantajul de un gol din primul meci. Este un avantaj minim 1-0, dar este foarte bun pentru ca nu a primit gol pe teren propriu.

  • Share
Analiza meciuri
178

Calificarea se joacă pe Camp Nou: Barcelona - Arsenal

In meciul din aceasta seara calificarea pare a fi transata inca din meciul tur cand Barcelona s-a impus la Londra cu 2-0. Tunarii nu vor veni pe Camp Nou pentru a face act de prezenta si se anunta un meci spectaculos diseara

  • Share
Analiza meciuri
23

Spectacol în Champions League: Bayern Munchen – Juventus

Din pacate, aventura in Champions League se incheie pentru una dintre aceste doua mari echipe in faza optimilor. Tragerea la sorti a facut sa se intalneasca in prima faza eliminatoare echipe ce puteau juca si finala. 

  • Share
Analiza meciuri
89

Duel pentru calificare: Atletico Madrid – PSV Eindhoven

Si inaintea meciului din tur stiam care este favorita la calificare, dar acum lucrurile sunt pe cale sa se clarifice. Atletico s-a concentrat sa nu primeasca gol in primul duel, pentru ca nu a pus accent mult pe atac. Si-a pregatit terenul pentru meciul de acasa, asa ca dupa 0-0 in Eindohoven si cu o victorie la limita se calfica. 

  • Share
507508509510511
{{notification_msg}}