Analiza meciuri - Pagina 463 - Blog

Analiza meciuri
64

Euro 2016: Islanda – Ungaria

Sunt echipele care au fost cotate cu cele mai mici sanse sa treaca de grupe, dar au aratat in primul lor meci ca nu este asa. Ambele au obtinut rezultate pozitive, Islanda a remizat, iar Ungaria a castigat. Islandezii au terminat la egalitate 1-1 cu cea mai puternica adverse din grupa, Portugalia.

  • Share
Analiza meciuri
283

Euro 2016: Portugalia – Austria

Nu putem spune ca Portgalia si Austria au dezamagit foarte tare in primul lor meci de la Euro, dar totusi fac parte din acele echipe nationale cu pretentii. Portugalia a dominat meciul cu Islanda, in care a avut o posesie buna, insa nu a avut foarte multe ocazii de gol si pana la urma a trebuit sa se multumeasca cu un rezultat de egalitate. 

  • Share
Analiza meciuri
263

Euro 2016: Belgia – Irlanda

Al doilea meci din grupa E din aceasta faza a grupelor va fi un duel intre doua echipe care au jucat diferit in prima lor partida de la acest Campionat European. Belgia a fost invinsa cu 2-0 de  catre Italia, iar Irlanda a evoluat mai bine decat Suedia, dar rezultatul final a fost 1-1.

  • Share
Analiza meciuri
12

Euro 2016: Cehia – Croaţia

Acest meci este foarte important pentru Cehia, deoarece o noua infrangere ar insemna parasirea competitiei, in timp ce Croatia este un pic mai relaxata, fiindca a triumfat in primul duel cu Turcia. 

  • Share
462463464465466
{{notification_msg}}