Analiza meciuri - Pagina 333 - Blog

Analiza meciuri
183

Duel în La Liga: FC Sevilla – Celta Vigo

Situatia acestor echipe devine din ce in ce mai clara, Sevilla fiind pe locul 4, care duce in Champions League, dar mai spera la pozitia a 3 a, ce o califica direct in grupe. Probabil Celta Vigo va ramane la mijlocul clasamentului si nu o vom vedea in Europa League sezonul urmator.

  • Share
Analiza meciuri
225

Cupa Franţei: Paris Saint-Germain – AS Monaco

Cea de-a doua semifinala a Cupei Frantei este mult mai interesanta decat prima, deoarece miercuri seara se vor intalni doua echipe care au dominat fotbalul francez in acest sezon. Acum aproximativ o luna in urma, fosta campioana PSG a jucat cu Monaco finala Cupei Ligii in Lyon si parizienii s-au impus cu 4-1.

  • Share
Analiza meciuri
182

Cupa Germaniei: Bayern Munchen – Borussia Dortmund

Putem spune ca este un meci ca o finala, avand in vedere ca aceste doua echipe au castigat cele mai multe trofee in Germania, in ultimii ani si s-au clasat pe primele pozitii din Bundesliga. Acum nu mai se lupta ambele la titlu cum ne-am obinuit in sezoanele precedente, fiindca Borussia Dortmund se afla pe locul 3.

  • Share
Analiza meciuri
194

Confruntare în Premier League: Chelsea – Southampton

Este un meci din etapa cu numarul 34, deoarece weekend-ul trecut Chelsea jucat semifinala FA Cup. Echipa de pe Stamford Bridge va primi vizita celor de la Southampton, care se afla pe locul 9 in clasament.

  • Share
332333334335336
{{notification_msg}}