Analiza meciuri - Pagina 330 - Blog

Analiza meciuri
190

Europa League: Ajax Amsterdam – Olympique Lyon

Putem spune ca atat Ajax si Lyon sunt doua echipe surpriza care au ajuns in semifinalele acestei competitii. Ambele au evoluat in Champions League, insa Ajax a fost eliminata in preliminarii, iar Lyon dupa faza grupelor.

  • Share
Analiza meciuri
250

Champions League: AS Monaco – Juventus

Asa cum ne asteptam, echipa care a castigat de 5 ori consecutiv titlul in Italia, Juventus, este in top 4 din Champions League si se va lupta cu Monaco pentru un loc in marea finala. Monegascii merita si ei pe deplin sa joace aceasta semifinala, avand in vedere ca au eliminat-o pe Borussia Dortmund si pe Manchester City in rundele precedente, iar “ Batrana Doamna” din Torino a trecut de Porto si Barcelona.

  • Share
Analiza meciuri
251

Champions League: Real Madrid – Atletico Madrid

Stim cu totii cat de interesante au devenit meciurile din La Liga dintre Real si Atletico, insa din nou acestea se vor intalni in Champions League, la fel cum au facut-o in sezoanele precedente cand s-au duelat in doua finale si un sfert de finala.

  • Share
Analiza meciuri
268

Final de etapă în Premier League: Watford – Liverpool

La finalul etapei cu numarul 35, vom avea un duel intre ocupatana locului 10, Watford si echipa de pe pozitia a 3 a, Liverpool, care in prezent are cu 26 de puncte mai mult. Oaspetii vin dupa o infrangere surprinzatoare suferita acasa in fata celor de la Crystal Palace, iar gazdele au o serie de 3 victorii pe teren propriu, iar anul trecut au invins-o pe acest stadion cu 3-0 pe Liverpool.

  • Share
329330331332333
{{notification_msg}}