Blog - Pagina 10

Analiza meciuri
124

Serie A: Juventus Torino - Napoli

A doua etapa din Serie A ne aduce si primul derby al campionatului intre Juventus si Napoli. Se vor inatlni echipele care au terminat pe primele doua locuri in ultimele 2 sezoane.Sezonul trecut Juve s-a impus in ambele meciuri cu 3-1 pe teren propriu si 2-1 in deplasare.

  • Share
Analiza meciuri
148

Europa League: Wolverhampton - Torino

Unul din cele mai spectaculoase dueluri din aceasta faza a competitiei se va disputa intre Wolverhampton si Torino. In meciul tur englezii au reusit sa se impuna cu 3-2 la capatul unui meci nebun dar pe care l-au condus de la un capat la celalalt.

  • Share
Analiza meciuri
242

Champions League: Slavia Praga - CFR Cluj

In aceasta seara Slavia Praga si CFR Cluj vor juca meciul retur pentru calificarea in grupele Champions League. Slavia parea usor favorita inaintea acestei duble iar dupa victoria cu 1-0 de la Cluj au prima sansa la calificare.

  • Share
Analiza meciuri
97

Champions League: Steaua Rosie Belgrad - Young Boys

ceasta partida este cu siguranta cea mai interesanta din aceasta seara pentru ca in celelalte doua meciuri situatia pare deja transata din meciul tur. Steaua Rosie Belgrad primeste vizita elvetienilor de la Young Boys dupa un meci tur spectaculos incheiat la egalitate 2-2. Ultima lor intalnire la Belgrad dateaza din 2004 iar atunci Steaua Rosie s-a impus cu 3-0.

  • Share
89101112
{{notification_msg}}