Blog - Pagina 584

Analiza meciuri
70

Bătălie pentru puncte pe Anfield: Liverpool - Newcastle

Etapa cu numarul 35 din Premier League, ne aduce un meci intre doua echipe aflate la partile opuse ale clasamentului, dar ambele au nevoie mare de puncte, deoarece ocupanta locului 7, Liverpool isi doreste sa termine pe o pozitie care sa o califice in cupele europene, iar Newcastle este penultima in clasament si se lupta pentru a evita retrogradarea. 

  • Share
Analiza meciuri
83

Derby în Bundesliga: Schalke 04 – Bayer Leverkusen

Acesta este un derby al etapei, in care cele doua echipe se lupta pentru un loc ce duce in Champions League sau in Europa League. Diferenta dintre ele este de 6 puncte in favoarea lui Bayer Leverkusen si cu o victorie in acest duel este tot mai aproape de Champions League.

  • Share
Analiza meciuri
267

Finala Cupei Ligii din Franta: Paris Saint-Germain – OSC Lille

Dupa ce a invins-o pe Lorient acum 4 zile, fosta, dar si viitoarea campioana a Frantei, Paris Saint-Germain, va incerca sambata seara sa castige cel de-al doilea trofeu din acest sezon, cand o va intalni pe Lille in finala Cupei Ligii.

  • Share
Analiza meciuri
77

Lupta pentru supravieţuire în Bundesliga: Hamburger SV – Werder Bremen

Acest derby al nordului, a venit cand ambele echipe au mare nevoie de puncte, deoarece supravietuirea in Bundesliga este pusa sub semnul intrebarii. Werder se afla intr-o situatie mai complicate, deoacere este pe un loc de play-off pentru ramanerea in prima liga si are cu 3 puncte mai putin decat rivala din acest meci, Hamburger SV. 

  • Share
582583584585586
{{notification_msg}}