ˆ

Discuții și comentarii la biletele tipserului Betmag.ro

Status
Nr Tara Sport Liga Ora Gazde - Oaspeti Tips Cota StVoturi
1 Germania 2. Bundesliga 21:30 Regensburg - Furth 0-2 GG 1,66
2 Franța Ligue 2 21:45 GFC Ajaccio - Lens 1-0 +1.5G 1,44

 • admin scrie:  5 luni în urmă

  Biletul de pe 24.10.2018 e necastigator, pronosticul a fost GG - Marcheaza ambele echipe.

 • Be fair scrie:  5 luni în urmă

  Biletul de pe 24.10.2018 e castigator. barcelona a inscris in ambele reprize. cota de 12,60 castigatoare.

 • vasile scrie:  6 luni în urmă

  nice-rennes-gg-f. riscant, puneti meciuri aiurea fara nici un fel de analiza-succes.

 • sly scrie:  7 luni în urmă

  Un bilet castigator !???

 • e scrie:  8 luni în urmă

  collarini A. gresit

   

 • Marian-Cristian scrie:  1 an în urmă

  Cei mai prafi nu aveti nicio treaba cu  Fotbalul. Sunteti mana in mana cu casele de Pariuri dati biletele care nu o sa iasa niciodata. N-ai cum sa fie lost atatea... Si un copil de 10 ani face bilete mai bune. Varza cu carne expirata.. joaca porcul.. bea si apa.

 • Danyy scrie:  1 an în urmă

  Nu veti castiga sant blaturi si echipe de sacrificiu casele de pariuri sant pe plus facetiva socoteala cat ati pierdut de cand jucati nu mai aveti cum sa va recuperati banii asta la oameni care joaca nu 5 lei pe bilet se nimereste sa ia 5 -7 persoane dar cateva mii pierd agentia chiar nu pierde nimic asa si cu pacanelele algoriitmi si ei se intlnesc foarte greu sa poata sati dea ceva bun sant facute sa iasa ei pe plus tot timpul 

 • Angi scrie:  2 ani în urmă

  Cosmin, da-ne tu niste meciuri

  Cosmin scrie:  2 ani în urmă

  Acest bilet are o probabilitate de 1/12, ca sa fie echitabil ar trebui sa luati de la bookmaker o cota 12 pentru riscul asumat. Ati construit un bilet prin care ati acceptat o cota 2 pe 3 meciuri fiindca sunteti convinsi ca sunt pronosticuri 'usoare'. Ca sa obtineti cota 12 pentru riscul asumat ar trebui sa jucati o secventa de 6 astfel de bilete, TOATE 6 CASTIGATOARE. La care mai trebuie adaugat un bilet CASTIGATOR ca sa-l acoperiti pe asta pierdut.

  Prin acest pronostic propuneti la cumparare bilete care ofera bani putini pe risc mare, exact cum vor sa vanda bilete bookmakerii. Se poate paria mult mai cu cap decat ceea ce propuneti aici.

 • Andrei Blue scrie:  2 ani în urmă

   Cum sa pui Andora- insulele Feroe 2 ? E meci de 1x2 asta. E al 3-lea bilet consecutiv pe care eu unul nu-l inteleg. Chiar n-ati gasit nimic altceva? Intr-o zi de sambata. Nu stiu dar nu prea mai am incredere in voi, dupa meciurile astea. Vedeti ca  sunteti intr-o cadere, dar faceeti aceeasi greseala, mergeti la risc, pt. o cota de 1,6, pt. a face un bilet de cota 4.

Adaugă comentariu

Sunt de acord cu termeni si conditii.