UCL & UEL. Bonus Pariu fără risc

Promoții Pariuri

Poți profita din plin de spectacolul din Champions League și Europa League cu o promoție specială: 3 Pariuri fără Risc. Fă o depunere, introdu codul promoțional, primește bonusul și simte farmecul supermeciurilor în care se întrec cei mai tari jucători ai planetei!

Depune minimum 25Lei în perioada 1 octombrie 2018, ora 15:00 - 4 octombrie 2018, ora 23.59, folosind codul promoțional NOULEFORTUNA în momentul depunerii și primești 25 lei bonus Pariu fără Risc. Nu vor fi luate în considerare pentru această promoție depunerile ce nu au codul promoțional NOULEFORTUNA sau cele unde acesta a fost introdus greșit.

Bonusul trebuie activat în maximum 24 de ore din momentul oferirii acestuia, iar plasarea pariului fără risc trebuie făcută în maximum 24 de ore din momentul activării bonusului. Doar primul pariu plasat (indiferent de momentul validării acestuia) este luat în considerare pentru acordarea bonusului. În cazul în care acest pariu este validat ca și pierdut, miza aferentă pariului este returnată în contul de jucător, fiind disponibilă imediat, neexistând condiții de rulare.

Bonusul poate fi accesat de maximum 3 ori, acesta fiind activat automat în perioada promoției la efectuarea unei noi depuneri de minimum 25 Lei și introducerea de fiecare dată a codului promoțional NOULEFORTUNA. Pentru a accesa ce de-al doilea și al treilea bonus din promoție trebuie ca bonusul accesat anterior să fie deja încheiat.

Termene si Conditii

  • Miza minimă pentru Pariul fără Risc este de 5 Lei. Miza maximă returnabilă este de 25 Lei.
  • Pariul fără Risc este disponibil pentru toate meciurile UEFA Champions League și UEFA Europa League, atât pre-match cât și live.
  • Pariul luat în calcul la această promoție trebuie să fie plasat cu bani reali.
  • Pariurile la care s-a folosit opțiunea early cashout nu sunt luate în considerare.
  • Dacă pariul plasat și validat este anulat (void), miza este primită înapoi sub formă de cash și pariul fără risc este considerat încheiat.
  • Dacă vă aflați deja în cursul obținerii unui bonus, alte bonusuri vor deveni disponibile doar după încheierea celui în curs si dupa ce se urmeaza pașii de mai sus (o nouă depunere de minimum 25 Lei și introducerea codului promo „NOULEFORTUNA”).
  • Organizatorul acestei promoții (BetZone SRL) poate modifica, suspenda sau anula această promoție.
  • Bet Zone SRL poate să retragă disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.

Daca nu ai deja un cont la Fortuna , atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}