Super cote pe derby-ul Chelsea - Manchester City

Promoții Pariuri

Chelsea - Manchester City este derby-ul etapei in Premier League iar 888sport ofera cote marite pentru acest eveniment.

Câștigați mai mult cu pariurile dvs.!

Cu ajutorul funcției de Cote mai bune, oferită de 888sport, puteți câștiga chiar mai mult! Pe anumite piețe, vă oferim cote mai bune, mult mai mari decât cotele standard. Trebuie doar să căutați evenimentele care vă oferă cote mai bune, să vă plasați pariul și să vă pregătiți să câștigați mult mai mult! Important: chiar și atunci când un eveniment oferă cote mai bune, site-ul va continua să ofere cotele standard, dar câștigurile vor fi acordate în funcție de cotele mai bune!

Termeni și condiții generale (Membri existenți și membri noi)

  1. Oferta de cote mai bune, purtând mențiunea „ Exclusiv pentru membrii noi” este relevantă doar pentru membrii noi înregistrați pe 888sport.
  2. Jucătorii care au efectuat prima depunere pe 888sport.ro vor beneficia de acțiunea promoțională a cotelor mai bune suplimentar față de bonusul de bun-venit.
  3. Pentru anumite evenimente, cotele afișate în lobby-ul 888sport.ro ar putea să nu fie cotele mai bune. Indiferent de cotele din lobby, cotele mai bune vor fi aplicate tuturor pariurilor eligibile pentru această promoție.
  4. Cu excepția unei mențiuni contrare, suma minimă ce trebuie pariată pentru această ofertă este de 5 Lei.
  5. Cu excepția unei mențiuni contrare, sumele maxime ale pariului și cotei pentru această ofertă sunt limitate la 50 Lei per cota mai bună. În cazul în care jucătorul pariază o sumă mai mare de 50 Lei, el va primi:
  6. Câștigurile corespunzătoare cotei mai bune pentru primii 50 Lei din pariul său si restul de câștiguri calculate la cotele reale ale 888sport.ro
  7. Cotele mai bune sunt valabile doar pentru primul pariu plasat de jucător. În cazul în care oferta de cote mai bune se referă la mai multe evenimente, doar primul pariu plasat de jucător va fi eligibil pentru acțiunea promoțională a cotelor mai bune.
  8. Câștigul rezultat va fi creditat în contul jucătorului în termen de 72 de ore de la încheierea evenimentului.
  9. Cu excepția cazurilor în care se prevede altfel, Oferta este valabila doar pentru 90 de minute de joc și minutele de prelungire acordate pentru a compensa minutele de pauză datorate accidentărilor sau altor întreruperi.Reprizele de prelungiri si loviturile de departajare(penalty) nu sunt luate în considerare
  10. Bonusul trebuie sa fie pariat cel putin de 10 ori cu cote cumulate de 2,0 sau mai mult şi într-o perioadă de 60 de zile pentru a putea fi retras. Bonusul poate fi pariat doar pe sport

Daca nu ai cont la 888sport te poti inregistra aici>>

 

{{notification_msg}}