Retrage fără griji! NetBet se ocupa de taxe!

Promoții Pariuri

retrage-fara-griji-netbet-suporta-toate-taxele

Incepand cu 23 Martie 2018, conform noilor prevederi legale, operatorii de jocuri de noroc online vor retine la sursa impozitul aferent fiecarei retrageri efectuate, in numele jucatorilor.

Obiectivul celor de la NetBet este acela de a oferi jucatorilor toate instrumentele necesare pentru a avea o experienta de joc cat mai placuta. Iar pentru ca NetBet isi respecta jucatorii, toate taxele vor fi suportate de companie, pentru toate retragerile de pana la 66.750 RON inclusiv!

Intrarea in vigoare a noilor reglementari fiscale privind impozitarea la sursa a castigurilor din jocurile de noroc organizate la distanta, publicate in Ordonanta de Urgenta a Guvernului Nr. 18 din 15 Martie 2018, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei Nr. 260, prevede ca incepand cu data de 23 Martie, data la care ordonanta intra in vigoare, operatorii de jocuri de noroc online sa retina si si sa vireze impozitul aferent fiecarei retrageri efectuate in numele jucatorilor.

Astfel, incepand cu data de 23 Martie 2018, jucatorii nu vor mai fi nevoiti sa declare impozitul aferent pentru fiecare retragere, acesta fiind retinut si platit de catre operatorii de jocuri de noroc online direct catre ANAF in numele jucatorilor.

Cum se declara venitul pe anul 2018?

Pentru anul fiscal 2018, venitul obtinut din jocurile de noroc la distanta se va declara asfel:

  • Perioada 1 Ianuarie 2018 – 22 Martie 2018 (inclusiv), fiecare jucator este obligat sa iti declare veniturile obtinute din jocuri de noroc, in conformitate cu articolul 110 din Codul Fiscal (vezi mai jos detalii).
  • Incepand cu data de 23 Martie 2018, jucatorii care efectueaza retrageri cu suma maxima de 66.750 RON inclusiv nu trebuie sa mai declare veniturile obtinute in 2018. NetBet va plati direct catre autoritatea fiscala taxele aferente pentru jucatori.
  • Incepand cu data de 23 Martie 2018, jucatorilor care efectueaza retrageri cu sume care depasesc 66.750 RON, NetBet le va retine taxele la sursa si va plati direct catre autoritatea fiscala, in numele jucatorilor.

Practic, incepand cu data de 23 Martie jucatorii nu trebuie sa mai declare pe cont propriu veniturile obtinute din jocurile de noroc online, plata impozitelor va fi facuta de catre operator direct catre autoritatea fiscala.

 

{{notification_msg}}