Promoții pariuri la finala Champions League 2017 de la Unibet

Promoții Pariuri

In aceste zile, atentia se muta asupra finalei Champions League.

Juventus si Real Madrid se intalnesc in finala Champions League din acest sezon. Galacticii au cel mai bun atac, in timp ce Batrana Doamna se lauda cu cea mai buna defensiva din competitie. Cine va avea castig de cauza? La Unibet, castigi indifferent de rezultatul final!

Unibet a pregatit mai multe oferte pentru marele meci, atat de achizitie cat si de reactivare.

O finala Champions League de Cota 10

1. O finala Champions League de Cota 10!

Unibet ti-a pregatit o promotie de zile mari pentru marea finala! Deschide-ti un cont chiar acum si profita de cota 10 pentru peste 2.5 goluri marcate in finala!

Cum profiti de promotie:

  1. Deschide-ti un cont la Unibet! Este gratuit si dureaza doar 1 minut. Mai mult, primul tau pariu este fara risc, in limita a 250 RON!
  2. Plaseaza primul pariu pe meciul Juventus - Real Madrid, minim 30 RON, peste 2.5 goluri (cota 2.28 la data publicarii articolului), pana la ora inceperii partidei (3 iunie, ora 21:45).
  3. 30 de RON din miza vor fi multiplicati pana la cota 10.
  4. Daca pariul este castigator, vei primi in cont suma conform mizei si cotei castigatoare.
  5. In maxim 48 de ore, 30 de RON vor fi multiplicati pana la cota de 10 si vor fi disponibili in cont sub forma de bonus.
  6. Daca pariul nu se concretizeaza, nu-ti fa griji! Primul tau pariu va fi rambursat, in limita a 250 RON!

Sumele bonus trebuie rulate de 3 ori pe cote de minim 1.40 inainte de a putea fi retrase.

 

2. Pariu live gratuit de 25 RON pentru fiecare gol marcat in finala!

Plaseaza un pariu pre meci pe victoria lui Juve sau a lui Real pana pe 2 iunie si fiecare gol marcat de formatia ta favorita iti aduce un pariu live gratuit de 25 de RON! Pariurile live for fi creditate in timpul finalei, in termen de 5 minute de la marcarea golului.

 

3. Cash Out disponibil pentru pariurile pre meci!

In urma feedback-ului primit de la jucatori, Unibet continua imbunatatirea optiunii Cash Out. De curand a lansat optiunea de Cash Out si pentru pariurile single pre meci pe fotbal. Astfel, pariurile pre meci de tipul 1X2, sansa dubla, ambele echipe sa marcheze, handicap – 3 variante, total goluri, total goluri gazde, total goluri oaspeti, pauza, pot fi inchise in timpul desfasurarii evenimentului. In scurt timp optiunea de Cash Out va fi extinsa si pentru bilete cu acumulatori!

 

{{notification_msg}}