Promotie Unibet U-Goal in Liga Campionilor

Promoții Pariuri

Unibet vine in intampinarea pariorilor cu o promotie deosebita, Unibet U-Goal.

Inaintea de a incepe, trebuie sa iti deschizi un cont la Unibet, sau sa te loghezi cu detaliile unui cont deja existent.

Cum functioneaza?

1 .Acest joc e bazat pe UEFA Champions League.

2. Cate un meci in fiecare zi de joc va fi inclus in joc.

3. Utilizatorii vor pronostica primul marcator al meciului si minutul in care acest prim gol va fi marcat.

4.Castigatorul va fi utilizatorul care intuieste deopotriva atat primul marcator, cat si minutul exact al primului gol.

Termene si Conditii.

1.Predictiile pentru meciuri trebuiesc trimise pana la ora de start a partidei respective.2.Poti sa iti modifici predictiile de cate ori doresti, pana la startul meciului.

3.Pentru fiecare meci inclus in joc exista un premiu jackpot de 250 000 RON, pentru participantul sau participantii care intuiesc atat primul marcator, cat si minutul primului gol.4.In cazul in care exista mai multi castigatori ai jackpotului, acesta va fi impartit in mod egal intre acestia.

5.Fiecare participant are dreptul la o singura participare pentru fiecare meci inclus in joc (conform Termenilor si Conditiilor)

6.Autogolurile nu se vor contabiliza pentru aceasta oferta. In cazul in care primul gol este un autogol, urmatorul jucator care va marca golul urmator va fi considerat pentru acordarea castigurilor. In cazul in care nu se marcheaza nici un gol in meci, in afara autogolului sau autogolurilor, toate selectiile sunt considerate pierdute.

7.Promoterul isi rezerva dreptul de a respinge orice nume de echipa sau participant care poate fi considerat ofensiv sau nepotrivit. In acest caz, promoterul va modifica numele respectiv.

Daca nu ai deja un cont la Unibet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}