Promoţii Poker - Câştigă un pachet de 2.000 euro la Unibet Open Londra

Promoții Pariuri

Câștigă un pachet de 2.000 € la Unibet Open Londra

Cea mai nouă promoție îți oferă șansa de a câștiga un pachet complet la Unibet Open 2019 din Londra, care include buy-inul, cazarea, cheltuielile de călătorie, mic-dejun, cină și accesul la petrecerea exclusivistă a jucătorilor.

Toate acestea pot fi ale tale doar dacă joci la minijocul de sloturi Unibet Open. Poți găsi acest joc pe site-ul de poker și pentru a juca poți folosi doar rotirile gratuite exclusive pe care le acordăm în fiecare săptămână sau cele pe care le câștigi jucând poker.

Cum pot primi rotiri gratuite?

Vei primi o rotire gratuită în fiecare săptămână și poți câștiga mai multe jucând jocuri cash, SNG-uri sau turnee HexaPro. Poți câștiga până la trei rotiri pe zi – dacă câștigi trei rotiri într-o zi, atunci vei primi o rotire gratuită suplimentară care trebuie folosită în ziua următoare. 

Ce pot câștiga?

Folosește rotirile gratuite pentru a juca la minijocul de sloturi Unibet Open și poți primi puncte pentru câștigurile tale. Dacă ajungi la 10,000 de puncte, pachetul pentru unul dintre cele mai importante evenimente de poker ale anului este al tău.

Termeni si Conditii

Această promoție se va desfășura de pe 1 aprilie, ora 00:00 UTC până la 5 mai, ora 23:59 UTC.

Se aplică Termenii și Condițiile generale Unibet.

Ultima actualizare a termenilor și condițiilor – 01/03/2019, ora 00:00 CET.

Deschide-ţi un cont la Unibet şi profită de această promoţie! CLICK AICI>>>

 

 

 

            

 

 

 

 

 

 

{{notification_msg}}