Promo semifinale și finale la Fortuna

Promoții Pariuri

Bucură-te mai mult de fazele superioare ale competițiilor tale favorite. Plasează minimum 5 pariuri pe semifinalele si finalele Australian Open și Campionatul Mondial de handbal masculin și primești 50 lei bonus pariu fără risc la Fortuna. Plasează minimum 10 pariuri și bonusul crește la 100 lei.

Jucătorii trebuie să plaseze minimum 5 pariuri, de minimum 20 de lei fiecare. Fiecare pariu trebuie să conțină cel puțin o selecție pe meciurile participante la promoție, iar selecția respectivă să fie la o cotă de minimum 1.4. Se vor contoriza în prezenta campanie promoțională pariuri de orice tip (pre-match sau live) și orice tip de bilet (solo, ako etc

Cum te califici

  1. Jucătorii trebuie să plaseze minimum 5 pariuri, de minimum 20 de lei fiecare.
  2. Fiecare pariu trebuie să conțină cel puțin o selecție pe meciurile participante la promoție, iar selecția respectivă să fie la o cotă de minimum 1.4.
  3. Se vor contoriza în prezenta campanie promoțională pariuri de orice tip (pre-match sau live) și orice tip de bilet (solo, ako etc).

Termeni și condiții generale:

  • Pariurile la care s-a folosit opțiunea early-cash-out nu sunt luate în considerare.
  • Organizatorul (Bet Zone SRL) poate revizui înregistrările tranzacțiilor în orice moment, pentru a se asigura de corectitudinea desfășurării campaniei. În cazul în care, după o astfel de revizuire, se observă că jucătorul participă la strategii abuzive, clientul va fi exclus din promoție.
  • Organizatorul poate modifica termenii și condițiile acestei promoții în orice moment, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor a modificărilor prin publicarea acestora pe website-ul Fortuna și este responsabilitatea dvs. de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.
  • Jucătorii care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încalca regulile menționate vor fi excluși din această promotie.
  • Organizatorul poate retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.

Daca nu ai cont la Fortuna te poti inregistra aici>>.

 

 

{{notification_msg}}