Primește o rambursare de până la 80 RON în meciul Tottenham vs. Manchester United

Promoții Pariuri

Primeste-o-rambursare-de-pana-la-80-RON-in-meciul-Tottenham-vs-Manchester-United

Spectactacolul din Premier League este sarbatorit de NetBet asa cum se cuvine!

In acest weekend, Tottenham joaca acasa cu Manchester United, iar la NetBet te poti bucura de acest eveniment cu o super oferta.

Pariaza LIVE pe orice cota de minim 2.00 si te bucuri de 50% miza inapoi in limita a 80 RON, sub forma de Freebet, daca pariul tau este pierzator!

Cum te poti inscrie?

  1. Pentru a participa, conecteaza-te la contul tau NetBet;
  2. Inscrie-te la promotie prin intermediul butonului de pe pagina destinata promotiei.
  3. Plaseaza un pariu LIVE pe bilet simplu pe partida Tottenham vs Manchester United.

NOTA: Numai pariurile LIVE plasate pe bilet simplu pe partida Tottenham vs Manchester Utd se califica pentru a beneficia de aceasta promotie NetBet. Miza maxima restituita este de 80 de RON si se acorda sub forma de FREEBET. De asemenea, NetBet va lua in considerare doar primul pariu live plasat (castigator sau pierzator).

Termeni si conditii:

  1. Jucatorii trebuie sa se inscrie prin intermediul butonului de inscriere inainte de ora 19:45 GMT+3 in data 14-05-17 pentru a primi Freebetul. in caz contrar, sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, Freebetul nu va fi creditat.
  2. Doar pariurile LIVE plasate pe bilet simplu pe meciul Tottenham vs Manchester Utd se califica pentru a beneficia de aceasta promotie. Rambursarea maxima acordata este de 80 RON sub forma de Freebet. Pentru aceasta promotie se va lua in considerare doar primul pariu live plasat (castigator sau pierzator).
  3. Jucatorii eligibili vor primi Freebeturile Luni 15 Mai.
  4. Doar pariurile LIVE pierzatoare vor fi luate in considerare pentru a beneficia de aceasta promotie. Va fi luat in considerare doar primul pariu plasat.
  5. Miza din Freebet nu este inclusa in banii castigati in cazul unui pariu castigator. Poate fi utilizat doar pentru a paria pe fotbal. Freebeturile sunt valabile 7 zile.
  6. Freebeturile trebuie utilizate integral. Pot fi utilizate doar pentru a plasa pariuri simple la cota minima 1.50.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}