Pariu asigurat in Champions League si EL

Promoții Pariuri

200 RON PARIU ASIGURAT ÎN CHAMPIONS LEAGUE & EUROPA LEAGUE!

A început "Primăvara Europeană"! Urmărește-ți favoriții și pariază pe minim 10 meciuri din Champions League și/sau Europa League pentru a beneficia de până la 200 RON Freebet.

Plasează minim 10 bilete simple PRE-LIVE sau LIVE în valoare de cel puțin 50 RON fiecare pe câte un meci distinct din Champions League și/sau Europa League (19.02 - 21.02).

Pentru biletele necâștigătoare, stai fără griji, NetBet îți rambursează 100% miza plasată până la 200 RON, sub forma unui freebet.

Pentru a profita de această ofertă, urmează cei trei pași de mai jos:

  1. Accesează contul tău NetBet și înscrie-te folosind butonul de mai jos;
  2. Pariază min. 10 bilete simple pre-live sau live cu o singură selecție în valoare de cel puțin 50 RON fiecare pe meciuri distincte din UCL și/sau UEL.
  3. Pentru pariurile necâștigătoare, noi îți dăm banii înapoi până la 200 RON sub formă de freebet.

Te rugăm să îți accesezi contul NetBet Sport înainte de a te înscrie la această promoție.

NOTĂ: Doar primul pariu eligibil pe bilet simplu per meci va fi luat în considerare pentru freebet. Freebetul maxim acordat este de 200 RON.  

Termene si conditii:

  • Doar pariurile de minim 50 RON PRE-LIVE sau LIVE pe bilet simplu cu o singură selecție pe câte un meci distinct din Champions League și/sau Europa League (19.02 - 21.02.19) sunt eligibile pentru freebet.
  • Primul pariu pre-live sau live necâștigător pe bilet simplu plasat pe fiecare meci va fi luat în considerare și e eligibil pentru freebet.
  • Dacă au fost plasate minim 10 pariuri, pentru cele necâștigătoare, noi îți rambursăm 100% miza plasată în limita a 200 RON, sub formă de freebet.
  • Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
  • Pentru a primi freebetul, jucătorii trebuie să dea clic pe butonul de înscriere înainte de 21/02 ora 23:59 (GMT). În caz contrar sau dacă nu au fost îndeplinite toate celelalte condiții, freebeturile nu vor fi creditate.
  • Freebetul va fi creditat în secțiunea de Freebets din contul de Sport al jucătorilor în decursul a 48 de ore de la încheierea promoției.
  • Suma maximă de freebet acordată unui jucător este de 200 RON.
  • Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe orice sport cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
  • Dacă pariul plasat este câștigat, jucătorul va primi profitul (câștig total - valoarea freebetului) în bani reali.

Daca nu ai cont la NetBet te poti inregistra AICI.

{{notification_msg}}