Pariază pe Vocea României și pe cote mărite cu 10% pe marile echipe ale Europei

Promoții Pariuri

Pariază pe Vocea României și pe cote mărite cu 10% pe țările echipe ale Europei

Vocea României 2016 - Finala

Cel mai popular show de televiziune, Vocea Romaniei, isi desemneaza marele castigator vineri seara. Marius Moga și Smiley merg cu câte un concurent în finală, Tudor Chirilă va avea doi concurenți care se vor lupta pentru marele titlu, în timp ce Loredana a rămas fără concurenți.
Alexandru Mușat (echipa Smiley), Ioana Ignat (echipa Marius Moga), Robert Botezan (echipa Tudor Chirilă) și Teodora Buciu (echipa Tudor Chirilă) sunt cei patru concurenți din Marea Finală, de la Vocea României.
Cine va castiga marele premiul de 100,000 Euro? Va reusi Tudor Chirila sa castige din nou ca antrenor? Tu stii mai bine!
Pariaza pe Vocea Romaniei numai la winmasters!

Cea mai bogată ofertă de pariuri pe LIGA 1

Orice suporter s-a întrebat cel puțin o dată, ce-ar fi dacă toate echipele din campionat ar marca într-o etapă, sau, cu alte cuvinte, cum ar fi dacă nicio echipă nu și-ar păstra poarta intactă? Foarte mulți de ‘’dacă’’ în privința numarului total de goluri, a marcatorilor, gazdelor, oaspeților etc.
La winmasters.ro ascultăm întotdeauna dorințele pariorilor, de aceea am creat cea mai bogată ofertă de pariuri pe Liga 1, cu cele mai bune cote. Numai aici poți găsi oferte pentru oricâți de ‘’dacă’’ dorești. Pariază acum și maximizează-ți profitul. Intră pe winmasters.ro și caută oferta pentru Liga 1.

Cote mărite pe favoriți

Preferi pariurile pe favoriți? winmasters ți-a pregătit o ofertă specială - pariază pe marile echipe ale Europei și ai cote mărite cu 10%.
Pe winmasters.ro găsești în fiecare weekend pariuri personalizate conținând 5 selecții cu marile echipe ale Europei. Încearcă-le acum și ai cote mărite cu 10%* pentru extra câștiguri!

  • Câștigurile de 10% extra vor fi creditate contului tău în maxim 24 de ore.
    Rămâi pe winmasters.ro - alte promoții vor urma în curând!
  • Câștigurile de 10% extra vor fi creditate contului tău în maxim 24 de ore.
    Rămâi pe winmasters.ro - alte promoții vor urma în curând!

 

Dacă nu ai deja un cont la winmasters, atunci înregistrează-te aici »

{{notification_msg}}