NetBet îți oferă 3 + 1 FREEBET gratuit în Champions League

Promoții Pariuri

netbet-iti-ofera-3-1-freebet-gratuit-in-champions-league

Saptamana aceasta vine cu o serie de meciuri marca Champions League pe care nu trebuie sa le ratezi. Bucura-te de fiecare partida de fotbal cu o promotie din partea NetBet menita sa-ti asigure castigurile.

Pariaza LIVE (orice tip de pariu) minim 50 RON pe cel putin 3 meciuri distincte din Champions League. (13/02 - 14/02) pe bilete simple cu o singura selectie si cote minime de 2.0.

Oricare ar fi rezultatul pariurilor tale, NetBet iti ofera un cadou special, sub forma a 50 RON FREEBET.

Cum poti beneficia de oferta?

  1. Acceseaza contul tau NetBet si inscrie-te folosind butonul de pe pagina destinata promotiei.
  2. Plaseaza pariuri simple cu o singura selectie si cote minime de 2.0 pe cel putin 3 meciuri distincte LIVE din Champions League de minim 50 RON.
  3. Indiferent de rezultatul pariurilor, primesti de la NetBet 50 RON FREEBET.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile de minim 50 RON de tip LIVE (orice tip de selectie) pe bilet simplu si cu o cota minima de 2.0 pe cel putin 3 meciuri distincte din Champions League (13/02 - 14/02) sunt eligibile pentru freebet.
  2. Primul pariu live per meci pe bilet simplu va fi luat in considerare si e eligibil pentru freebet.
  3. Indiferent de rezultatul pariurilor, jucatorii primesc 50 RON FREEBET.
  4. Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
  5. Pentru a primi freebetul, jucatorii trebuie sa dea clic pe butonul de inscriere inainte de 14/02/18, ora 23:59 (GMT). in caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, freebetul nu va fi creditat.
  6. Freebetul va fi creditat in sectiunea de Freebets din contul de Sport al jucatorilor in decursul a 48 de ore de la incheierea etapei.
  7. Jucatorii trebuie sa parieze FREEBETUL o singura data pe un eveniment cu o cota minima de 2.00 sau in sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 2.00) inainte de a inregistra o cerere de retragere.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}