NetBet îţi oferă 50 RON FREEBET în turul optimilor de finală Europa League

Promoții Pariuri

NetBet-ofer-50RON-FREEBET-in-turul-optimilor-de-finala-Europa-League

Asteapta-te la o serie de meciuri spectaculoase in turul optimilor de finala din Europa League. Chiar daca Astra a iesit din competitie, Prepelita, Chipciu si Stanciu vor continua sa reprezinte Romania mai departe, in Europa League.

NetBet ti-a pregatit o oferta cu aceasta ocazie, astfel ca tot ce trebuie sa faci este sa plasezi 3 bilete simple PRE-LIVE sau LIVE (orice tip de pariu) in valoare de cel putin 50 RON fiecare si o cota minima de 1.5 pe cate un meci diferit din Europa League, 09/03.

Oricare ar fi rezultatul pariurilor plasate de tine, echipa NetBet te va rasplati cu un super cadou, sub forma a 50 RON FREEBET.

Cum te poti inscrie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Pariaza PRE-LIVE sau LIVE pe 3 bilete simplu cu o singura selectie. Indiferent de rezultatul pariurilor, primesti de la NetBet 50 RON FREEBET

NOTA: NetBet va lua in considerare pentru aceasta promotie numai primul pariu plasat/meci (live/pre-live). De asemenea, freebetul poate fi utilizat pe Liga 1, Play Off/Out, Etapa 1 (10/03 - 13/03).

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile de minim 50 RON pre-live  sau LIVE (orice tip de selectie) pe bilet simplu pe minim 3 meciuri distincte din Europa League (09/03) sunt eligibile pentru freebet.
  2. Primul pariu pre-live sau live per meci pe bilet simplu  va fi luat in considerare si e eligibil pentru freebet.
  3. Indiferent de rezultatul pariurilor, jucatorii primesc 50 RON FREEBET.
  4. Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
  5. Pentru a primi freebetul, jucatorii trebuie sa dea clic pe butonul de inscriere inainte de 09/03/17, ora 23:59 (GMT). In caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, freebetul nu va fi creditat.
  6. Freebetul va fi creditat in sectiunea de Freebets din contul de Sport al jucatorilor vineri, 10/03.
  7. Jucatorii trebuie sa parieze FREEBETUL o singura data pe un eveniment cu o cota minima de 2.00 sau in sistem combi pe mai multe evenimente din Liga 1, Play Off/Play Out, etapa 1 (fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 2.00) inainte de a inregistra o cerere de retragere.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}