GOLDEN GOALS

Promoții Pariuri

Termeni și condiții pentru Golden Goals

Competiția

1. Jocul Golden Goals presupune ca fiecare participant să ghicească scorul corect în fiecare meci dintr-un număr prestabilit de meciuri din campionate europene de fotbal selectate de Betfair. Betfair își rezervă dreptul, la discreția sa, de a alege meciurile cărora li se aplică jocul Golden Goals. Betfair își rezervă dreptul, la discreția sa, de a alege meciuri și din afara competițiilor de top atunci când nu există meciuri disponibile în calendarul competițional. Pentru a câștiga, participantul trebuie să preconizeze cu acuratețe scorul corect din TOATE meciurile selectate pentru runda respectivă. În scopul acestei competiții, scorul care contează va fi scorul de la sfârșitul timpului regulamentar de joc (90 de minute plus eventualele minute de prelungire).

2. Trimiterea pronosticurilor pentru fiecare rundă a promoției Golden Goals se încheie cu 5 minute înainte de lovitura de deschidere din primul meci din runda respectivă.

3. După ce trece timpul de acces la runda competiției, participanții nu își mai pot modifica pronosticurile. Un pronostic poate fi schimbat după trimitere, cu condiția ca acest lucru să fie făcut înainte de ora de închidere pentru runda respectivă.

4. Câștigătorii premiilor vor fi stabiliți în modul următor:

• i Competiția jackpot: premiul pentru competiția jackpot („jackpotul”) va fi acordat participantului care preconizează scorul corect pentru meciurile selectate pentru Golden Goals, atunci când jocul are cel puțin 6 meciuri dintre care se poate alege. Dacă doi sau mai mulți participanți preconizează scorurile corecte în meciurile selectate pentru Golden Goals pentru runda respectivă, jackpotul va fi împărțit în mod egal între acești participanți. Toate meciurile selectate trebuie să fie încheiate în timpul rundei respective pentru a fi câștigat jackpotul. •

Betfair are dreptul să ofere un anumit număr de meciuri pe rundă, iar premiul jackpot variază în funcție de numărul de meciuri oferite. Premiul jackpot maxim se va modifica în funcție de numărul de meciuri. 

ii. Premiul rundei: dacă nu se câștigă jackpotul total, va exista un premiu de consolare de 2500 RON pentru fiecare rundă a promoției Golden Goals. Acest premiu va fi acordat participantului care preconizează cu acuratețe cel mai mare număr de scoruri corecte într-o rundă Golden Goals. Dacă doi sau mai mulți participanți au același număr de scoruri corecte, premiul va fi împărțit. Primii 10 participanți din fiecare rundă vor primi de asemenea un bonus de 50 RON. Dacă există mai mult de 10 clienți clasați la egalitate pentru acest premiu, suma totală va fi distribuită în mod egal tuturor conturilor aflate la egalitate. Suma minimă care va fi acordată este de 10 RON per client.

iii. Competiția Clasamentul general: La sfârșitul fiecărei etape a competițiilor europene de top, liderul general (participantul cu cel mai mare număr de scoruri corecte) va primi un premiu de 10.000 RON. Dacă există mai mulți lideri cu același număr de selecții câștigătoare ale scorurilor corecte, premiul pentru clasamentul general va fi împărțit în mod egal între acești participanți.

6. Este permis un singur pronostic pe rundă pentru fiecare persoană. Betfair are dreptul să permită mai mult de un pronostic pentru fiecare client în timpul anumitor runde.

7. Datele utilizate pentru a stabili câștigătorii tuturor premiilor și ai pozițiilor din cadrul competiției, inclusiv marcatorii, momentul primului gol etc., vor fi datele publicate de httpss://www.bundesliga.com/ , httpss://www.premierleague.com/ , httpss://www.laliga.es httpss://www.fifa.com/ , www.uefa.com/

9. Dacă orice meci din cadrul Golden Goals este amânat, abandonat sau nu este încheiat (mai puțin de 90 de minute jucate), meciul va fi considerat anulat. Dacă nu sunt încheiate toate meciurile pentru Golden Goals în timpul oricărei runde a Golden Goals, premiul pentru competiția jackpot va fi anulat pentru runda respectivă. Cel puțin cinci meciuri pentru Golden Goals trebuie să fie încheiate pentru a se acorda orice premiu al rundei pentru această competiție.

10. Premiile care constau în bonusuri nu se vor oferi participanților care (i) s-au autoexclus de la orice produs Betfair; (ii) își au domiciliul în țări din care Betfair nu acceptă pariuri; (iii) au avut un cont suspendat sau închis de Betfair indiferent de motiv; (iv) nu au trecut de verificările identității KYC pentru clienți.

11. Nu există alternativă în numerar la premiile care nu sunt în numerar și, cu excepția cazului în care s-a convenit altfel în scris, premiile sunt nerambursabile și netransferabile.

12. Betfair își rezervă dreptul de a înlocui premiile (sau orice parte a acestora) cu un premiu de valoare monetară echivalentă sau superioară, dacă acest lucru este considerat necesar din motive independente de voința sa.

13. Se pot aplica impozite pe venit și de altă natură, taxe și comisioane care pot reduce valoarea netă a jackpoturilor și a altor premii plătite clienților.

14. Betfair nu va fi răspunzător pentru premiile care nu ajung la clienți din motive care se află în afara controlului său rezonabil.

15. Betfair își rezervă dreptul, la discreția sa, de a varia sau de a modifica acești termeni și condiții sau de a retrage jocul Golden Goals în orice moment, integral sau de la anumiți clienți, și de a modifica termenii sau disponibilitatea jocului Golden Goals în orice moment.

17. Se aplică regulile Betfair pentru fotbal.

18. Se aplică termenii și condițiile complete ale betfair.ro

Câștigătorii

1. În cazul mai multor câștigători, jackpotul va fi împărțit în mod egal între aceștia.

2. Câștigătorii vor fi informați la adresa de e-mail sau la numărul de telefon înregistrat în contul lor Betfair. Fiecărui participant îi revine responsabilitatea exclusivă de a se asigura că datele sale de contat sunt actualizate. Câștigătorii vor trebui să-și dovedească (cu dovezi satisfăcătoare pentru Betfair) vârsta, identitatea, domiciliul și alte informații de verificare solicitate de Betfair, înainte de a fi eligibili să primească un premiu. Orice anunț făcut pe proprietățile Betfair (televiziune, online etc.) așteaptă verificarea și nu reprezintă confirmarea finală.

3. O listă completă a numelor câștigătorilor de premii va fi disponibilă în secțiunile de rezultate ale site-ului Golden Goals, la httpss://goldengoals.betfair.ro

4. Dacă orice participant nu poate, indiferent de motiv, să accepte un premiu sau să facă dovada informațiilor de înregistrare spre satisfacția Betfair, ori a încălcat acești termeni și condiții Betfair sau nu poate fi contactat în termen de cinci (5) zile lucrătoare (altă zi decât sâmbăta, duminica sau o sărbătoare legală în Anglia sau Irlanda când băncile din Dublin/Londra au program normal de lucru), Betfair își rezervă dreptul de a descalifica participantul respectiv (și eligibilitatea acestuia de a primi orice premiu din cadrul promoției) și de a acorda premiul unui alt participant, dacă este cazul.

5. În cazul în care câștigi un premiu, Betfair te poate contacta pentru a te întreba dacă dorești să participi la acțiuni publicitare. Dacă ești de acord să participi, Betfair îți poate utiliza numele și imaginea în scopuri promoționale.

6. Este posibil să dureze până la 30 de zile lucrătoare pentru efectuarea plății și acordarea premiilor totale, de la sfârșitul fiecărei runde încheiate. Bonusurile pentru primii 10 participanți vor fi creditate în termen de 48 de ore de la încheierea fiecărei runde.

Trimiterea pronosticurilor

1. Betfair nu acceptă responsabilitatea pentru defecțiunile de orice fel cu privire la rețea, hardware-ul sau software-ul computerelor, care pot restricționa sau întârzia trimiterea sau primirea pronosticului tău. Un utilizator nu își poate trimite în niciun caz pronosticul prin e-mail sau telefonic.

2. Betfair nu acceptă responsabilitatea pentru indisponibilitatea oricărui participant pentru selecția în cadrul jocului Golden Goals.

Limitarea răspunderii

1. Cu excepția cazului de deces sau vătămare corporală care apare din neglijența sa sau cu privire la fraudă și în măsura permisă de lege, Betfair și fiecare dintre companiile sale asociate și agenții săi exclud responsabilitatea și toate răspunderile rezultate din:

i. orice amânare, anulare, întârziere sau modificare adusă premiilor, promoțiilor sau meciurilor de fotbal relevante, în afara controlului rezonabil al Betfair;

ii. orice defecțiune tehnică sau indisponibilitate a site-ului Golden Goals sau a altor platforme conexe;

iii. erorile sau omisiunile evidente cu privire la acordarea premiilor; sau iv. orice act sau culpă din partea oricărui furnizor terț, inclusiv, dar fără limitare la, erori referitoare la datele despre meciuri și scoruri.

Termenii și condițiile oricărui furnizor terț se vor aplica premiului acolo unde este cazul.

2. Dacă orice prevedere sau prevedere parțială din acești termeni și condiții este sau devine nevalidă, ilegală sau inaplicabilă, aceasta va fi considerată modificată în măsura minimă necesară pentru ca ea să devină validă, legală și aplicabilă. Dacă o astfel de modificare nu este posibilă, prevederea sau prevederea parțială relevantă va fi considerată eliminată. Orice modificare sau eliminare a unei prevederi sau prevederi parțiale în baza prezentei clauze nu afectează validitatea și aplicabilitatea celorlalți termeni și condiții.

Promotor

1. Decizia Betfair este definitivă și produce efecte juridice asupra tuturor participanților cu privire la toate aspectele promoției, inclusiv (fără limitare la) alocarea premiilor, și nu se va răspunde niciunei comunicări scrise primite. Pronosticurile care nu respectă integral regulile sau termenii și condițiile promoției vor fi descalificate și nu vor fi eligibile să primească niciun premiu.

2. Promotorul este Betfair International PLC, Triq il-Kappillan Mifsud, St. Venera, SVR 1851, Malta

Participanții

1. Această promoție este deschisă persoanelor cu vârsta de cel puțin 18 ani cu domiciliul în România. Este posibil să fie necesară dovada vârstei și a identității. Participarea la promoție este gratuită.

2. Angajații Betfair sau ai fiecăreia dintre companiile sale asociate, rudele acestora, agenții sau rudele agenților nu sunt eligibili să câștige premii.

3. Pentru a participa la promoție, participanții trebuie să se înregistreze la betfair.ro sau în aplicațiile sale mobile aferente. Este permis un singur cont pe persoană. Conturile multiple vor fi închise. Este permis un singur pronostic pe rundă pentru fiecare persoană. Dacă Betfair are motive întemeiate să considere că au fost deschise mai multe conturi sau sunt sub controlul aceleiași persoane, toate aceste conturi vor fi închise și toate pronosticurile trimise de participantul și/sau conturile respective vor fi descalificate de la participarea la Golden Goals sau de la acordarea de premii. Participanții trebuie să se înregistreze în nume propriu și orice participant care se înregistrează în numele altei persoane va fi descalificat.

4. Se va considera că participanții au acceptat acești termeni și condiții și au fost de acord să se supună acestora în momentul participării la această promoție. Acești termeni și condiții se vor aplica pe durata sezonului. În plus față de utilizarea specificată mai sus, Betfair va utiliza detaliile personale ale fiecărui câștigător și ale fiecărui participant în scopul administrării acestei promoții în acord cu Politica Betfair de confidențialitate și privind modulele cookie. Poți renunța la primirea comunicărilor de marketing pe viitor, contactând echipa noastră de asistență clienți printr-una dintre opțiunile disponibile în Centrul nostru de asistență. De asemenea, poți renunța urmând mecanismele respective de dezabonare sau renunțare detaliate în comunicările noastre electronice.

Betfair își rezervă dreptul de a varia sau modifica acești termeni și condiții sau de a retrage integral sau parțial jocul Golden Goals în orice moment, din orice motiv comercial, tehnic sau operațional considerat valid.

{{notification_msg}}