FREEBET CADOU LA TURNEELE DE TENIS

Promoții Pariuri

10 + 3 FREEBET CADOU LA TURNEELE DE TENIS DE SĂPTĂMÂNA ASTA!

Săptămâna aceasta se joaca turneele de tenis: ATP Rotterdam, ATP Buenos Aires, ATP New York și WTA Doha, iar NetBet te premiemiaza cu 3 FREEBETURI a câte 50 RON garantate pentru pariurile pe aceste turnee.

Plasează cel puțin 10 bilete simple LIVE sau PRE-LIVE în valoare de cel puțin 50 RON fiecare și cu o cotă minimă de 1.8 pe câte un meci distinct de la turneele: ATP Rotterdam, ATP Buenos Aires, ATP New York și WTA Doha , 11/02 - 17/02/2019 .

Indiferent de rezultatul pariurilor, NetBet îți oferă un cadou special, sub forma a 3 FREEBETURI X 50 RON.

Pentru a profita de această ofertă, urmează cei trei pași de mai jos:

  1. Accesează contul tău NetBet și înscrie-te folosind butonul de mai jos;
  2. Plasează 10 pariuri simple LIVE sau PRE-LIVE de cel puțin 50 RON și cotă min. 1.8 pe partidele de simplu de la turneele: ATP Rotterdam, ATP Buenos Aires, ATP New York și WTA Doha.
  3. Indiferent de rezultat, îți oferim cadou 3 FREEBETURI X 50 RON.

NOTĂ: Doar primele 10 pariuri eligibile vor fi luate în considerare pentru acordarea freebeturilor. Acestea pot fi folosite pe orice meci de tenis în decursul a 5 zile de la creditare.

Termene si conditii:

  • Doar pariurile de minim 50 RON LIVE sau PRE-LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singură selecție și cotă minimă de 1.8 pe partidele de simplu de la turneele de tenis: ATP Rotterdam, ATP Buenos Aires, ATP New York, WTA Doha (11/02 - 17/02/2019) sunt eligibile pentru freebeturi.
  • Jucătorii trebuie să fi plasat cel puțin 10 pariuri simple pe meciuri distincte de la turneele de tenis: ATP Rotterdam, ATP Buenos Aires, ATP New York, WTA Doha. Pentru primele 10 pariuri eligibile, jucătorii primesc 3 FREEBETURI în valoare de 50 RON fiecare.
  • Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
  • Pentru a primi freebeturile, jucătorii trebuie să dea clic pe butonul de înscriere înainte de 17/02 ora 23:59 (GMT). În caz contrar sau dacă nu au fost îndeplinite toate celelalte condiții, freebeturile nu vor fi creditate.
  • Freebeturile vor fi creditate în secțiunea de Freebets din contul de Sport al jucătorilor în decursul a 24 de ore de la încheierea promoției.
  • Jucătorii trebuie să parieze FREEBETURILE o singură dată pe orice partidă de tenis cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente de tenis, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00 - înainte de a înregistra o cerere de retragere.
  • Dacă pariul plasat este câștigat, jucătorul va primi profitul (câștig total - valoarea freebetului) în bani reali.
  • Dacă jucătorul alege să parieze o sumă mai mică decât FREEBETUL acordat, jucătorului i se va anula suma rămasă din FREEBET în urma plasării pariului ales.
  • Cerinţele de pariere trebuie îndeplinite în termen de 5 zile de la primire. După acest interval, orice freebet aflat în balanță va fi anulat.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.

Daca nu ai un cont la NetBet te poti inregistra AICI.

{{notification_msg}}