FCSB are cota 60 pentru o victorie la Botosani

Promoții Pariuri

FCSB are nevoie de o victorie la Botosani pentru a se apropia in clasament de liderul CFR Cluj iar Betfair ii ofera cota 60.

Pot să iau parte?

  1. Poţi lua parte în această promoţie doar dacă te-ai înregistrat folosind codul promotional ZFBNHE
  2. Plasezi un pariu pe FCSB. Maxim 5 RON se califică pentru această promoţie.
  3. Dacă pariul este câştigător miza pariului iniţial va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus. Bonusul trebuie rulat o dată. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnată.
  4. Contul trebuie sa fie înregistrat în România
  5. Nu poţi lua parte dacă în acest moment ai sau ai avut un alt cont Betfair
  6. Poţi participa cu un singur cont. În cazul în care ai folosit mai mult de un cont pentru a participa în această promoţie ne rezervăm dreptul de a anula orice câştiguri pe contul duplicat.

Cum voi beneficia de cotele mărite?

  • Înregistrează contul Betfair folosind codul promotional 
  • Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei FC Botoșani v FCSB şi alege să câştige FCSB.
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final (rezultatul în cele 90 de minute)
  • Miza maximă care se califică este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  • Pariurile plasate pe Exchange sau pe bilet cu selecţii multiple pe Sportsbook nu vor fi luate în considerare pentru această promoţie.
  • Pariurile plasate din fondurile bonus nu vor fi luate în considerare pentru această promoţie. Pariurile pentru care se foloseşte Cash Out nu se vor mai calificate în această promoţie
  • În momentul în care pariul este soluţionat câştigurile obţinute din cota normal vor fi transferate în portofelul principal
  • Apoi, câştigurile obţinute din cotele mărite vor fi transferate în portofelul de bonus în maxim 24 de ore de la soluţionarea pariului

Daca nu ai cont la Betfair te poti inregistra aici>>

{{notification_msg}}