Cota 50 pentru Champions League si Europa League

Promoții Pariuri

Cum pot beneficia de aceasta oferta?

  1. Creează-ți un cont pe NetBet Sport și introdu codul bonus COTA50 la înregistrare.
  2. Depune minim 50 RON în contul tău NetBet. Depunerea minimă pentru a fi eligibil la această promoţie este de 50 RON.
  3. Depunerile prin Smith&Smith, Paysafe sau alte portofele electronice NU sunt eligibile pentru această promoție.
  4. E posibilă plasarea unui pariu mai mare de 10 RON, dar bonusul se va acorda doar pentru primii 10 RON din pariu.

Termene si conditii:

  • Această promoție este valabilă pentru un timp limitat.
  • Dacă pariul e câștigător, vei fi plătit în bani reali conform cotelor reale de pe site, iar restul de bani până la suma totală conform cotei mărite vor fi creditați sub formă de bonus în contul tău de Sport în următoarele 72 ore (3 zile lucrătoare).
  • Jucătorii trebuie să parieze bonusul de patru ori (x4) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
  • Cerinţele de pariere a bonusului trebuie îndeplinite în termen de 7 zile de la primirea bonusului. În caz contrar, bonusul tău și câștigurile derivate din pariurile plasate cu acel bonus vor fi anulate. Data de expirare se calculează din momentul în care bonusul a fost creditat în contul tău.
  • Doar pariurile plasate pe prima selecţie dintr-o piaţă/combinaţie de partide, ambele pre-meci sau live, vor fi luate în considerare pentru cerinţele de rulaj. Orice pariu plasat ulterior pe altă selecţie în aceeaşi piaţă/combinaţie de partide nu va fi luat în considerare pentru cerinţele de rulaj. De exemplu, odată ce ai un pariu calificat pe REAL MADRID să câştige împotriva ATLETICO MADRID pe piaţa "Rezultat final" la o cotă mai mare sau egală cu 1.60, acest pariu va fi luat în considerare pentru cerinţele de rulaj, în schimb dacă plasezi un alt pariu pe ATLETICO MADRID să câştige în aceeaşi piaţă "Rezultat final", pe aceeaşi partida, pre-meci sau live, nu va fi luat în considerare pentru cerinţele de rulaj. Când primul tău pariu pe orice piaţă/combinaţie de partide este la o cotă mai mică decât 1.60, acest pariu şi oricare alt pariu următor pe aceeaşi piaţă/combinaţie de partide nu va fi luat în considerare pentru cerinţele de rulaj. REŢINEŢI! Doar primul pariu simplu plasat pe un meci vă fi luat în considerare pentru rulajul bonusului (după ce pariul este închis). Restul pariurilor plasate pe acelaşi meci (indiferent de piaţă) nu vor fi luate în considerare pentru rulajul bonusului. Pentru pariurile combi/sistem: dacă se plasează mai multe pariuri combi/sistem pe exact aceleaşi selecţii (identice) doar primul pariu va fi luat în considerare pentru rulajul bonusului.

Daca nu ai cont la NetBet. te poti inregistra aici>>

{{notification_msg}}