Câștiguri duble: Manchester City vs Liverpool!

Promoții Pariuri

castiguri-duble-manchester-city-vs-liverpool.

Chiar daca Liverpool are o reputatie extraordinara in randul competitorilor de top, nu se stie daca echipa va reusi sa castige si in meciul cu Manchester City. Insa, tu poti beneficia de super promotia NetBet pentru acest meci si sa te bucuri de un Freebet.

Tot ce trebuie sa faci este sa pariezi pe Scorul Exact al meciului Manchester City vs Liverpool, iar in cazul in care pariul tau este castigator, te poti bucura de castiguri duble din partea NetBet.

Cum te poti inscrie?

  1. Pentru a participa, conecteaza-te la contul tau NetBet;
  2. Acceseaza butonul de inscriere de pe pagina destinata promotiei;
  3. Plaseaza un pariu pre-live pe bilet simplu pe Scorul Exact al partidei Manchester City vs Liverpool.

NOTA: Numai pariurile pre-live plasate pe bilet simplu pe Scorul Exact al acestui meci sunt eligibile pentru a beneficia de promotia NetBet. De asemenea, echipa NetBet nu va lua in considerare pariurile duplicat. Numai primul pariu plasat pe cota ”Scor Exact” a acestui meci va fi luat in considerare. Castigurile duble se jor acorda in limita a 80 RON, insa sub forma de Freebet.

Termeni si conditii:

  1. Clientii trebuie sa se inscrie inainte de ora 16:00 GMT in data 19-03-17 pentru a primi Freebetul. In caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii Freebetul nu va fi creditat.
  2. Doar pariurile pre-live plasate pe bilet simplu pe Scorul Exact al meciului Manchester City vs Liverpool sunt eligibile pentru aceasta promotie.
  3. Jucatorii eligibili vor primi Freebeturile Luni 20 Martie.
  4. Doar pariurile castigatoare plasate pe cota Scor Exact sunt eligibile pentru aceasta promotie.
  5. Miza din Freebet nu este inclusa in banii castigati in cazul unui pariu castigator. Poate fi utilizat doar pentru a paria pe fotbal, la cota minima 1.50.
  6. Freebeturile trebuie folosite integral. Pot fi utilizate doar pentru a plasa pariuri simple si sunt valabile 7 zile de la data emiterii.
  7. In cazul incalcarii termenilor si conditiilor sau al existentei oricarei alte dovezi ca jucatorii folosesc Freebeturile sau alte oferte promotionale pentru a garanta profituri indiferent de rezultat, ne rezervam dreptul de a anula Freebeturile sau alte pariuri finantate de bonusuri.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}