Campionatul de pariere live - București 2017

Promoții Pariuri

campionatul-de-pariere-live-bucuresti-2017

Pariaza online pe meciurile preferate si califica-te pentru promotia senzationala marca Unibet. Plaseaza pariuri LIVE sau PRE-LIVE si poti fi unul dintre cele 8 locuri disponibile la Campionatul de Pariere Live din Bucuresti, din data de 25 noiembrie, unde poti castiga o parte din 30.000 RON!

Infruntarea va avea loc intre 14 pariori de top, exclusiv din Romania, astfel ca si sansele tale de a fi in topul clasamentului Unibet vor fi foarte mari.

Ce trebuie sa faci?

  1. Pentru a participa la promotia Unibet trebuie initial sa optezi, apasand pe butonul de pe pagina destinata promotiei.
  2. Apoi, pentru a te califica, nu trebuie decat sa pariezi, pre-meci sau live, pe evenimentele tale sportive preferate si sa acumulezi puncte, pentru a ajunge in finala Unibet.

Calificari:

Rundele de Calificare Online se vor desfasura intre data de 2 octombrie, orele 00.00 CET, pana la data de 15 octombrie, orele 23.59 CET, iar primii 8 jucatori din finala vor castiga o un pachet de participare la evenimentul din Bucuresti, la Marea Finala a Campionatului de Pariere Live. 

Din data de 3 octombrie, clasamentul calificarilor, cu rezultatele competitiei ( in partea dreapta a paginii ) va fi actualizat zilnic de Unibet, la orele 15.00 CET, pana la finalul rundelor de calificare, pe data de 15 Octombrie. Castigatorii vor fi notificati personal iar numele acestora va fi afisat pe site.

Clasamentul va fi efectuat avand in vedere formula:

Suma mizata                       Numarul de evenimente de pe biletul de joc      Cota totala a biletului de joc

nu exista o miza minima     X     Simplu - Dubla - Tripla - ...                       X Cota minima acceptata este 1.20

De exemplu: ai pariat 10 euro pe o tripla combinatie a carui cota totala este de  5.50. Rezultatul va fi 10 x 3 x 5.50 = 165 - acestea vor fi punctele tale pentru acest pariu, daca este castigator.

Este bine sa ai in vedere ca odata ce ai optat pentru promotia Unibet, toate pariurile castigatoare vor conta catre clasament deci, cu cat pariezi mai mult, cu atat aduni mai multe puncte in clasament.

Finala

  1. Cei mai buni 8 jucatori de la rundele de calificare isi vor asigura un pachet de participare la evenimentul din Bucuresti, unde se vor bate pentru titlul de Campion al Pariurilor:
  2. Finala Unibet va incepe la orele 15.00 GMT ( 16.00 CET) si va dura pana la orele 19.00 GMT (20.00 CET) pe data de 25 noiembrie.
  3. Fiecare din cei 10 de jucatori calificati in Finala vor primi un iPad cu 100 de monede virtuale, credit intr-un nou cont creat.

Premii masa finala live:

Locul 1:                 15.000 RON

Locul 2:                 10.000 RON

Locul 3:                 5.000 RON

Locul 4:                 3.000 RON

Locurile 5-9:         1000 RON Bani Bonus

Locurile 10-14:     500 RON Bani Bonus

Termeni si conditii:

  1. Trebuie sa optati la promotia Unibet pentru calificarea pentru finala Live din Bucuresti.
  2. Doar pariurile castigatoare de pe biletele de pariuri cu cote de cel putin 1.20 vor conta in promotie. Oferta este valabila pentru toate pariurile (inclusiv Pariuri plasate prin intermediul telefoanelor mobile).
  3. Pariurile incasate nu vor fi luate in considerare catre clasamentul general al promotiei.
  4. Primii 10 jucatori de la sfarsitul rundei de calificare se vor califica pentru marea finala.
  5. Actualizarile zilnice ale clasamentelor pe durata calificarilor vor lua in calcul numai pariurile castigatoare, care au fost plasate in cursul zilei precedente de la 00:01 pana la 23:59 CET.

Daca nu ai deja un cont la Unibet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}