Bucură-te de 200 RON Cashback în Calificările Europa League

Promoții Pariuri

bucura-te-de-200-ron-cashback-in-calificarile-europa-league

A inceput Prima Runda din Calificarile Europa League, iar la NetBet nu numai ca vei face cunostinta cu primele pretendente la marele titlu, dar vei avea posibilitatea sa te bucuri de fiecare moment din fotbal. Astfel, NetBet ti-a pregatit o asigurare de 200 RON, pentru ca tu sa te bucuri numai de spectacolul sportiv.

Pariaza cel putin 50 RON PRE-LIVE sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singura selectie si o cota de cel putin 1.5 pe meciurile din Europa League (06/07).

In situatia in care biletele plasate sunt necastigatoare, NetBet iti ofera pana la 200 RON CASHBACK.

Ce trebuie sa faci?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Pariaza pre-live sau live (orice tip de pariu) cu o singura selectie Europa League, iar NetBet iti asigura pariurile in limita a 200 RON.

NOTA: NetBet va lua in considerare pentru oferirea cashback-ului numai primul pariu eligibil pre-live sau live pe bilet simplu per meci.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile pierzatoare de minim 50 RON pre-live sau LIVE (orice tip de selectie) pe bilet simplu cu o singura selectie si cota minima de 1.5 pe meciurile din Europa League (06/07) sunt eligibile pentru cashback.
  2. Daca un jucator a plasat mai multe pariuri, NetBet va acorda in total maxim 200 RON cumulat.
  3. Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile pentru cashback.
  4. Pentru a primi bonusul, jucatorii trebuie sa dea click pe butonul de inscriere inainte de 06/07, 23:59 GMT. In caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, bonusul nu va fi creditat.
  5. Bonusul va fi creditat in balanta de Sport a jucatorilor. Jucatorii trebuie sa parieze bonusul de sase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/in sistem, fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 1.60) inainte de a inregistra o cerere de retragere.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}