7+3 FREEBET cadou la Australian Open

Promoții Pariuri

73-freebet-cadou-la-australian-open

Primul turneu de Grand Slam al sezonului a inceput, ocazie cu care NetBet te premiaza cu 3 FREEBETURI a cate 50 RON pentru pariurile pe Openul Australian.

Plaseaza cel putin 7 bilete simple LIVE sau PRE-LIVE in valoare de cel putin 50 RON fiecare pe cate un meci distinct de simplu de la Australian Open, 15/01 - 21/01.

In situatia in care pariurile tale nu sunt castigatoare, NetBet te premiaza cu un cadou special sub forma a 3 FREEBETURI X 50 RON.

Cum te poti inscrie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet si inscrie-te folosind butonul de pe pagina destinata promotiei;
  2. Plaseaza 7 pariuri simple LIVE sau PRE-LIVE de minim 50 RON pe partidele de simplu de la Australian Open;
  3. Daca pariurile sunt pierzatoare, NetBet iti ofera cadou 3 FREEBETURI X 50 RON pe care le poti folosi pe a doua saptamana de la Australian Open (22/01 - 28/01).

Nu uita sa iti accesezi contul de NetBet Sport inainte de a te inscrie pentru aceasta oferta.

NOTA: Doar primele 7 pariuri pierzatoare eligibile vor fi luate in considerare de NetBet pentru acordarea freebeturilor. Freebeturile se pot folosi pe orice meci de la Australian Open (22/01 - 28/01).

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile de minim 50 RON LIVE sau PRE-LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singura selectie pe partidele de simplu de la Australian Open (15/01 - 21/01) sunt eligibile pentru freebeturi.
  2. Jucatorii trebuie sa fi plasat cel putin 7 pariuri simple. Pentru primele 7 pariuri necastigatoare, jucatorii primesc 3 FREEBETURI in valoare de 50 RON fiecare.
  3. Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
  4. Pentru a primi freebetul, jucatorii trebuie sa dea clic pe butonul de inscriere inainte de 21/01 ora 23:59 (GMT). in caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, freebetul nu va fi creditat.
  5. Freebetul va fi creditat in sectiunea de Freebets din contul de Sport al jucatorilor in decursul a 48 de ore de la incheierea promotiei.
  6. Jucatorii trebuie sa parieze FREEBETUL o singura data pe orice partida de la Australian Open cu o cota minima de 2.00 sau in sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 2.00) inainte de a inregistra o cerere de retragere.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}