300 RON CASHBACK - MARILE LIGI EUROPENE

Promoții Pariuri

NetBet-300ron-cashback

Ai garantat 300 RON Cashback la plasarea pariurilor pe meciurile din Marile Ligi Europene 

Fie că preferi pariurile LIVE sau cele PRE-LIVE, NetBet ţi-a pregătit o superofertă, odată cu începerea unei noi etape pentru Marile Ligi Europene, oferind un cashback în valoare de 300 RON.

Tot ceea ce trebuie să faci este să plasezi pariuri PRE-LIVE (1X2 FT) sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet, cu o singură selecţie de cel puţin 50 RON pe meciurile ce se vor juca în Liga 1, Premier League, La Liga, Bundesliga, Ligue 1 şi Serie A (din perioada 16/12 - până în 19/12).

Însă, în cazul în care pariurile tale nu sunt câştigătoare, NetBet îţi rambursează mizele plasate în limita unei valori cumulate de 300 RON, sub formă de bonus.

Pentru a profita de promoţie, urmează cei trei paşi:

  1. Accesează contul tău NetBet.
  2. Înscrie-te la promoţie accesând butonul din partea de jos a paginii dedicate promoţiei.
  3. Pariază PRE-LIVE (1X2) sau LIVE (orice selecţie) pe meciurile din Liga 1, La Liga, Bundesliga, Ligue 1 şi Serie A, iar dacă pariul e necastigator, NetBet îţi dă toţi banii înapoi.

IMPORTANT: Numai primul pariu necastigator pre-live sau live pe bilet simplu plasat pe fiecare meci va fi luat în considerare şi e eligibil pentru cashback.

Termeni şi condiţii:

  • Doar pariurile pre-live (1x2 FT) sau live (orice selecţie) în valoare de minim 50 RON pe bilet simplu cu o singură selecţie pe Liga 1, Premier League, La Liga, Bundesliga, Ligue 1 şi Serie A (16/12 - 19/12) sunt eligibile pentru cashback.
  • Promoţia oferă 100
{{notification_msg}}