Promoții Pariuri - Pagina 6 - Blog

Promoții Pariuri
298

Vlad Casino - Super cadou de bun venit!

Salut, si bine ai venit! Daca esti in cautarea celei mai tari experiente dintr-un cazino online cu promotii excelente atunci Vlad Cazino este pentru tine. Distractia nu doarme niciodata la Vlad Cazino, iar tu te poti bucura din plin de ea de pe telefon, tableta sau laptop.
 

  • Share
Promoții Pariuri
110

Obţine câştiguri suplimentare la Unibet cu Meciul săptămânii Real - Barca

Simte adrenalina marelui derby din la Liga dintre Real vs Barcelona. bucurandu-te de extra castiguri de 50% cand pariezi si vizionezi live. Meciul saptamanii la Unibet iti ofera castiguri suplimentare de pana la 6.000 RON pentru primul El CLasico din La Liga din 2019, din 2 martie ora 20:45 CET.

  • Share
Promoții Pariuri
167

888 SUPER PARIURI Cote mărite Real Madrid - Barcelona

Oferta este valabila doar pentru evenimentul "Real Madrid - Barcelona", iar suma minimă ce trebuie pariată este de 25 Lei. Suma maximă a pariului, pentru această ofertă, este în valoare de 25 Lei. 

  • Share
Promoții Pariuri
248

3 x 50 RON FREEBETURI CADOU ÎN LIGILE EUROPENE!

În acest weekend ne pregătim de meciuri tari în campionatele europene. NetBet ți-a pregătit o ofertă de senzație dacă te implici în acțiune.

Plasează cel puțin 10 bilete simple LIVE sau PRE-LIVE în valoare de cel puțin 50 RON fiecare și cu o cotă minimă de 1.8 pe câte un meci distinct din oricare din campionatele: Liga 1, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga și/sau Ligue 1, 22/02 - 25/02/2019.

Indiferent de rezultatul pariurilor, NetBet îți oferă un cadou special, sub forma a 3 FREEBETURI x 50 RON.

  • Share
56789
{{notification_msg}}