200 RON Freebet ligi europene la NetBet

Promoții Pariuri

10 RON pentru fiecare GOL din Ligile Europene!

După pauza datorată meciurilor de calificare la Euro 2020, campionatele interne revin cu o promoție specială de la NetBet.

Pariază minim 100 RON PRE-LIVE sau LIVE pe bilet simplu cu o singură selecție pe câte un meci distinct din Liga 1, Premier League, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 și/sau La Liga (29/03 - 01/04/2019).

Pentru biletele plasate necâștigătoare, noi îți oferim 10 RON FREEBET pentru fiecare GOL înscris în meciurile alese de tine.

Înscrie-te acum şi nu rata această promoţie! >>>

Pentru a profita de această ofertă, urmează cei trei pași de mai jos:

1. Accesează contul tău NetBet și înscrie-te.

2. Pariază min. 100 RON pre-live sau live cu o singură selecție pe meciurile de săptămâna aceasta din Ligile Europene.

3. Dacă biletele sunt necâștigătoare, de la noi primești 10 RON FREEBET pentru fiecare gol înscris.
 

10 RON fiecare GOL - Ligi Europene - Termeni şi Condiţii

- Doar pariurile necâștigătoare de minim 100 RON PRE-LIVE sau LIVE pe bilet simplu cu o singură selecție pe Liga 1, Premier League, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 și/sau La Liga (29/03 – 01/04/2019) sunt eligibile pentru freebet.

- Primul pariu pre-live sau live necâștigător pe bilet simplu plasat pe fiecare meci va fi luat în considerare și e eligibil pentru freebet.

- Jucătorii primesc un freebet în valoare de 10 RON x NR. GOLURI ÎNSCRISE în partida pe care s-au plasat pariurile dacă biletele sunt necâștigătoare.

- Pariurile plasate folosind freebeturi nu sunt eligibile.

- Pentru a primi freebetul, jucătorii trebuie să dea clic pe butonul de înscriere înainte de 01/04, ora 23:59 (GMT). În caz contrar sau dacă nu au fost îndeplinite toate celelalte condiții, freebetul nu va fi creditat.

- Suma maximă de freebet acordată unui jucător este de 200 RON.

-Freebetul va fi creditat în secțiunea de Freebet-uri din contul de Sport al jucătorilor în decursul a 48 de ore de la încheierea promoției.

NOTĂ: Doar primul pariu eligibil pe bilet simplu per meci va fi luat în considerare pentru freebet. Freebetul maxim acordat este de 200 RON.  

Dacă încă nu ţi-ai deschis un cont NetBet dă click AICI>>>

 

{{notification_msg}}