200 RON FREEBET - BUNDESLIGA

Promoții Pariuri

200RON-FREEBET-BUNDESLIGA

Urmareste partidele spectaculoase din Bundesliga pentru a beneficia de promotia NetBet!

Inceputul anului 2017 revine cu o serie noua de partide senzationale din Bundesliga, iar asta inseamna un motiv de bucurie pentru tine, deoarece poti beneficia de promotia unica NetBet, unde zero goluri vor insemna 200 RON Freebet.

Pentru a beneficia de oferta NetBet, trebuie sa  plasezi pariuri PRE-LIVE (1X2) sau/si LIVE (orice tip de pariu) pe bilete simple cu o singura selectie de minim 50 RON pe meciurile din Etapa 17, Bundesliga (20/01 - 22/01).

In cazul in care partidele nu sunt castigatoare, iar in meciurile alese de tine nu se va marca niciun gol, NetBet iti ramburseaza 50% din miza plasata, in limita a 50 RON/meci si 200 RON/etapa, sub forma de FREEBET.

Cum te poti inscrie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Pariaza PRE-LIVE (1X2) sau LIVE (orice selectie) pe bilet simplu pe meciurile din Etapa 17, Bundesliga, iar daca pariurile sunt necastigatoare si scorul final e 0-0, NetBet iti da 50% din miza inapoi.

NOTA: Numai primul pariu eligibil plasat pe fiecare meci va fi luat in considerare si eligibil pentru Cashback.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile pierzatoare pre-live (1x2 FT) sau/si live (orice selectie) in valoare de minim 50 RON pe bilet simplu cu o singura selectie pe Etapa 17, Bundesliga (20/01 - 22/01) sunt eligibile pentru cashback.
  2. Jucatorii primesc 50
{{notification_msg}}