200 RON - FCSB și Viitorul în CHL!

Promoții Pariuri

200-ron-fcsb-si-viitorul-in-chl

Fii gata pentru returul Rundei 3 de Calificari Champions League. Alatura-te FCSB si Viitorul in partidele din deplasare, iar NetBet iti asigura pariurile, pentru ca tu sa te poti bucura numai de fotbal!

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa plasezi un pariu pre-live sau live cu o singura selectie in valoare de cel putin 50 RON si cu o cota minima de 1.5 pe victoria FCSB si/sau Viitorul in confruntarea cu Viktoria Plzen, respectiv Apoel Nicosia (02/08).

Chiar daca decizi sa pariezi pe o echipa sau pe ambele, in situatia in care pariul tau nu este castigator, NetBet iti ramburseaza intreaga miza plasata in limita a 200 RON cumulat, sub forma de bonus.

Cum te poti inscrie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Pariaza pre-live sau live pe bilet cu o singura selectie pe FCSB si/sau Viitorul, iar daca nu esti norocos, NetBet iti da toti banii inapoi.

NOTA: NetBet va considera ca fiind eligibil pentru CASHBACK numai primul pariu eligibil pe victoria unei formatii sau a amandurora.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile pre-live sau live in valoare de minim 50 RON si cu o cota de cel putin 1.5 pe bilet simplu pe victoria FCSB si/sau Viitorul in meciul cu Viktoria Plzen, respectiv Apel Nicosia (02/08) sunt eligibile pentru cashback.
  2. Promotia ofera 100
{{notification_msg}}