200 RON + 100 Runde Gratuite

Promoții Pariuri

10 RON și 10 RUNDE GRATUITE pentru fiecare GOL din Ligile Europene!

Meciurile de foc din campionatele interne revin cu o promoție specială de la NetBet.

Pariază minim 100 RON PRE-LIVE sau LIVE pe bilet simplu cu o singură selecție pe câte un meci distinct din Liga 1, Premier League, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 și/sau La Liga din intervalul 8 februarie - 11 februarie 2019.

Pentru biletele plasate necâștigătoare, NetBet îți ofera 10 RON FREEBET & 10 RUNDE GRATUITE la jocurile NetEnt, pentru fiecare GOL înscris în meciurile alese de tine.

Pentru a profita de această ofertă, urmează cei trei pași de mai jos:

  1. Accesează contul tău NetBet și înscrie-te folosind butonul de mai jos
  2. Pariază min. 100 RON pre-live sau live cu o singură selecție pe meciurile din etapa curentă din Ligile Europene.
  3. Dacă biletele sunt necâștigătoare, de la noi primești 10 RON FREEBET și 10 RUNDE GRATUITE pentru fiecare gol înscris.

Te rugăm să îți accesezi contul NetBet Sport înainte de a te înscrie la această promoție.

NOTĂ: Doar primul pariu eligibil pe bilet simplu per meci va fi luat în considerare pentru freebet. Freebetul maxim acordat este de 200 RON FREEBET. Un jucător poate primi până la maxim 100 Runde Gratuite.

Termeni si Conditii:

  • Doar pariurile necâștigătoare de minim 100 RON PRE-LIVE sau LIVE pe bilet simplu cu o singură selecție pe Liga 1, Premier League, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 și/sau La Liga (08/02 – 11/02) sunt eligibile pentru freebet și pentru runde gratuite.
  • Primul pariu pre-live sau live necâștigător pe bilet simplu plasat pe fiecare meci va fi luat în considerare și e eligibil pentru freebet și runde gratuite.
  • Jucătorii primesc (10 RON Freebet și 10 Runde Gratuite) x NR. GOLURI ÎNSCRISE în partida pe care s-au plasat pariurile dacă biletele sunt necâștigătoare.
  • Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
  • Pentru a primi freebetul și rundele gratuite, jucătorii trebuie să dea clic pe butonul de înscriere înainte de 11/02, ora 23:59 (GMT). În caz contrar sau dacă nu au fost îndeplinite toate celelalte condiții, freebetul și rundele nu vor fi creditate.
  • Suma maximă de freebet acordată unui jucător este de 200 RON.
  • Freebetul va fi creditat în secțiunea de Freebets din contul de Sport al jucătorilor, în timp ce rundele vor fi creditate in contul de NetBet Cazino în decursul a 48 de ore de la încheierea promoției.
  • Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe un eveniment cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
  • Dacă pariul plasat este câștigat, jucătorul va primi profitul (câștig total - valoarea freebetului) în bani reali.
  • Dacă jucătorul alege să parieze o sumă mai mică decât FREEBETUL acordat, jucătorului i se va anula suma rămasă din FREEBET în urma plasării pariului ales.
  • Cerinţele de pariere trebuiesc îndeplinite în termen de 5 zile de la primire. După acest interval, orice freebet aflat în balanță va fi anulat.

Daca nu ai un cont la NetBet te poti inregistra AICI.

{{notification_msg}}