20 RON FREEBET Garantat: Manchester City cu Arsenal

Promoții Pariuri

NETBET-20-RON-FREEBET

Pariaza 80 RON in meciul Manchester City cu Arsenal si primesti 20 RON FREEBET la meciul dintre Everton si Liverpool

Cele doua echipe mari din Premier League sunt gata de a oferi un show spectaculos, iar tu te poti bucura de meciul ce se va desfasura pe Etihad cu o promotie speciala oferita de NetBet.

Tot ce trebuie sa faci este sa pariezi 80 RON PRE-LIVE la o cota de minim 1.5 si vei beneficia garantat de 20 RON FREEBET pentru partida ce va avea loc intre Everton si Liverpool.

Cum te poti inscrie la promotie?

  1. Conecteaza-te la contul tau de pe NetBet Sport;
  2. Acceseaza butonul de Inscriere ce se afla pe pagina destinata promotiei;
  3. Plaseaza un pariu pre-live cu o singura selectie pe bilet (cota minima de 1.5) in valoare de 80 RON pe Manchester City vs. Arsenal.

NOTA: Numai pariurile PRE-LIVE in valoare de 80 RON vor fi eligibile. De asemenea, pariurile duplicat nu se vor lua in considerare. In plus, NetBet va acorda un singur FREEBET de 20 RON/jucator.

Termeni si conditii de participare:

  1. Jucatorii trebuie sa se inscrie folosind butonul de inscriere inainte de ora 16:00 GMT in data 18-12-16 pentru a primi Freebetul. in caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, Freebetul nu va fi creditat.
  2. Doar pariurile Pre-Live, in valoare de 80 RON pe Manchester City vs. Arsenal, sunt eligibile pentru a beneficia de aceasta promotie. Pariurile duplicat nu se iau in considerare. Se va acorda un singur Freebet de 20 RON/jucator.
  3. Miza din freebet nu este inclusa in banii castigati in cazul unui pariu castigator. Freebetul poate fi folosit doar pentru a paria pe Everton vs. Liverpool la cota minima 1.5.
  4. Aceasta oferta este disponibila primilor 1500 clienti care se inscriu folosind butonul inscriere si plaseaza un pariu adecvat pentru a beneficia de oferta.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}