100 RON - Steaua vs. Dinamo

Promoții Pariuri

100RON-Steaua-vs-Dinamo

Primavara incepe cu o semifinala spectaculoasa in Cupa Ligii, ce va avea loc pe 1 martie. Dupa ce au obtinut un rezultat nu tocmai pe placul lor in lupta cu Dinamo (4-1), Steaua isi va lua revansa, luptand pentru victorie. Insa, indiferent care este favorita ta din acest meci, NetBet iti va asigura pariurile pe mult asteptatul derby-bucurestean.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa plasezi un pariu PRE-LIVE (1X2) sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singura selectie de minim 50 RON si cu o cota de cel putin 1.5 pe confruntarea dintre Steaua si Dinamo Bucuresti (01/03, 20:00).

In cazul in care pariul tau nu este castigator NetBet iti va rambursa intreaga miza in limita a 100 RON, sub forma de bonus.

Urmeaza cei 3 pasi, pentru a te inscrie la promotia NetBet:

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Pariaza PRE-LIVE (1X2) sau LIVE (orice selectie) pe bilet simplu cu o cota minima de 1.5 pe Steaua vs. Dinamo, iar daca pariul e necastigator, iar NetBet iti da toti banii inapoi.

NOTA: NetBet va lua in considerare pentru cashback numai primul pariu eligibil live sau pre-live pe bilet simplu.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile pre-live (1x2 FT) sau live (orice selectie) in valoare de minim 50 RON pe bilet simplu si la o cota minima de 1.5 pe Steaua vs. Dinamo (01/03, 20:00) sunt eligibile pentru cashback.
  2. Promotia ofera 100
{{notification_msg}}