100 RON - Calificări Europene CM18

Promoții Pariuri

100RON-Calificari-Europene-CM18

In acest weekend au loc Calificarile Europene pentru Campionatul Mondial 2018, iar pentru tine acest lucru nu poate insemna decat un alt motiv de bucurie, pentru ca NetBet ti-a pregatit o noua promotie. Astfel, vei beneficia de un cadou garantat sub forma de 100 RON FREEBET din partea NetBet, numai daca vei paria pe meciurile din preliminarii.

Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi cel putin 4 bilete simple LIVE sau PRE-LIVE in valoare de cel putin 50 RON fiecare si cu o cota minima de 1.5 pe cate un meci distinct de la Calificarile Europene pentru CM18 (09/06 - 11/06).

Oricare ar fi rezultatul pariurilor plasate de tine, NetBet te rasplateste cu 100 RON FREEBET pe care il poti folosi pe fotbal.

Cum te poti inscrie?

  1. Acceseaza contul tau NetBet.
  2. Inscrie-te la promotie accesand butonul de pe pagina destinata promotiei.
  3. Pariaza LIVE sau PRE-LIVE pe minim patru partide pe bilete simple cu o singura selectie (cota min. 1.5) in valoare de cel putin 50 RON.

NOTA: Numai primul pariu eligibil per meci va fi luat in considerare de NetBet pentru acordarea freebetului, care ulterior va putea fi folosit pe fotbal.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile de minim 50 RON LIVE sau PRE-LIVE (orice tip de selectie) pe bilet simplu cu o singura selectie si cu o cota minima de 1.5 pe meciurile de la Calificarile Europene pentru CM18 (09/06 - 11/06) sunt eligibile pentru freebet.
  2. Jucatorii trebuie sa fi plasat cel putin 4 pariuri simple pe Calificarile Europene CM18. Indiferent de rezultatul pariurilor, jucatorii primesc 100 RON FREEBET pe care il pot folosi pe fotbal.
  3. Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
  4. Pentru a primi freebetul, jucatorii trebuie sa dea clic pe butonul de inscriere inainte de 11/06 ora 23:59 (GMT). In caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, freebetul nu va fi creditat.
  5. Freebetul va fi creditat in sectiunea de Freebets din contul de Sport al jucatorilor in decursul a 48 de ore de la incheierea optimilor.
  6. Jucatorii trebuie sa parieze FREEBETUL o singura data pe un eveniment cu o cota minima de 2.00 sau in sistem combi pe mai multe evenimente de fotbal (fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 2.00) inainte de a inregistra o cerere de retragere.

Daca nu ai un cont la NetBet atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}