10 + 3 FREEBETURI CADOU LA MONTE CARLO!

Promoții Pariuri

3-freebeturi-cadou-la-monte-carlo

Pe 14 aprilie incepe Turneul de Masters de la Monte Carlo si aduce in prim plan nume mari din tenisul masculin mondial. Implica-te si tu in aceasta actiune, iar NetBet te premiaza cu o oferta pe masura.

Plaseaza cel putin 10 bilete simple LIVE sau PRE-LIVE in valoare de cel putin 50 RON fiecare si cu o cota minima de 2.0 pe cate un meci distinct de simplu de la ATP Monte Carlo, 14/04 - 22/04.

Oricare ar fi rezultatul pariurilor plasate de tine, NetBet te premiaza cu un cadou special, sub forma a 3 FREEBETURI X 50 RON.

Ce trebuie sa faci?

  1. Acceseaza contul tau NetBet si inscrie-te folosind butonul de pe pagina destinata promotiei;
  2. Plaseaza 10 pariuri simple LIVE sau PRE-LIVE de cel putin 50 RON si cota min. 2.0 pe partidele de simplu de la Monte Carlo.
  3. Indiferent de rezultat, NetBet iti ofera cadou 3 FREEBETURI X 50 RON pe care le poti folosi pe orice eveniment din lumea tenisului.

NOTA: Doar primele 10 pariuri eligibile vor fi luate in considerare pentru acordarea freebeturilor. Freebeturile se pot folosi pe orice meci de tenis din oferta NetBet.

Termeni si conditii:

  1. Doar pariurile de minim 50 RON LIVE sau PRE-LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singura selectie si cota minima de 2.0 pe partidele de simplu de la ATP Monte Carlo (14/04 - 22/04/2018) sunt eligibile pentru freebeturi.
  2. Jucatorii trebuie sa fi plasat cel putin 10 pariuri simple. Pentru primele 10 pariuri eligibile, jucatorii primesc 3 FREEBETURI in valoare de 50 RON fiecare.
  3. Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
  4. Pentru a primi freebeturile, jucatorii trebuie sa dea clic pe butonul de inscriere inainte de 22/04 ora 23:59 (GMT). In caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, freebetul nu va fi creditat.
  5. Freebetul va fi creditat in sectiunea de Freebets din contul de Sport al jucatorilor in decursul a 48 de ore de la incheierea promotiei.

Daca nu ai deja un cont la NetBet, atunci inregistreaza-te aici »

{{notification_msg}}