Poker Online: Turnee Bounty

Poker

Ce este Bounty?

Bounty este o funcție prezentă la unele turnee de poker ce recompensează jucătorii care elimină un adversar. Uneori există un jucător anume ce trebuie eliminat, în timp ce alte ori poate fi oricine. Recompensa este de obicei sub forma unui bonus în bani.

De ce ar trebui să jucaţi Bounty la 888poker?

Bounty adaugă o întreagă dimeniune nouă poker-ului ce poate face jocul chiar mai interesant! Bounty necesită mai mult din partea jucătorilor, deoarece există câteva aspecte ale jocului pe care trebuie să vă concentraţi pentru a profita pe deplin de bonusurile suplimentare în bani. Dacă nu sunteţi foarte bun, veţi fi în cele din urmă eliminat. Astfel, pierdeţi atât posibilitatea unui bonus, cât şi şansa de a câştiga cota din fondul mare de premii.

Încercaţi turneele de tip Bounty la 888poker

Bounty aduce un plus de senzaţie turneelor clasice. Sarcinile Bounty sunt desemnate la întâmplare, ceea ce înseamnă că pot schimba jocul foarte rapid. Dacă spre exemplu un jucător mizează all-in, atunci câţiva din ceilalţi jucători ai turneelor de tip Bounty vor avea tendinţa de a cere call atunci când au un imbold suplimentar să facă acest lucru. Astfel, dacă aveţi o mână bună, puteţi avea norocul ca ceilalţi jucători să ceară call la plusarea dumneavoastră ridicată pe un Bounty potenţial. La 888poker puteţi juca cu ambasadorii noştri, cu care deseori avem turnee de tip bounty. Acest lucru înseamnă că primiţi un imbold suplimentar de a elimina câţiva din cei mai buni jucători de poker.

Strategie şi ponturi pentru Bounty

Dacă găsiţi un jucător la masă care este pe punctul de a-şi pierde toate jetoanele - încercaţi să-l izolaţi. Acest lucru înseamnă că jucaţi unul împotriva celuilalt fără ceilalţi jucători. Acest lucru vă va oferi cea mai bună oportunitate de a-l elimina şi de a vă majora bonusul bounty. În final, nu puneţi în joc prea multe pentru bounty şi sacrificaţi numai ceea ce vă puteţi permite să pierdeţi.

Pentru a vă bucura de experienţa uimitoare a turneelor de poker online Bounty, deschide-ţi un cont accesând acest LINK >>>

 

{{notification_msg}}