Poker Online: Sfaturi Practice

Poker

Informatiile prezentate se adreseaza jucatorilor incepatorilor si sunt in scopul de a informa, ca apoi experienta jocului de poker online sa fie pe masura asteptarilor. 

1. Obtine MAXIMUM din cartile cu potential

Recomandarea noastra e sa obtii maximum ce se poate din cartile valoroase, cu potential. Cand ne referim la valoare maxima, discutam de castigarea a cat mai multe jetoane posibile in momentul in care ai o mana valoroasa. Unii jucatori sunt tematori ca nu vor fi platiti pentru o mana puternica jucata si vor incerca sa-ti tina adversarii in joc, mizand mai putin. Ce nu realizeaza acest tip de jucatori e ca cel mai adesea, cu maini puternice in mana, pierd jetoane pretioase ce puteai fi ale lor cu o abordare mai indrazneata.

2. Uita de emotii

Sfatul nostru e sa iti fundamentezi deciziile strict pe baza logicii si sa uiti de emotii. Cu siguranta ca toti jucatorii de poker au trairi si emotiile nu pot fi ignorate total, chiar asta face jocul atat de frumos si special, insa cand ai luat anumite decizii proaste bazate preponderent pe emotii si impuls, invariabil vei fi afectat si sunt sanse bune ca jocul tau sa o ia intr-o directie gresita. Acest comportament este cunoscut in lumea jucatorilor de poker sub denumirea de "tilt" si minimalizat pe cat mai mult posibil.

3. Practica perfectioneaza jocul

Ca si in orice alt domeniu, doar prin practica vei putea sa iti pui la punct abilitatile dorite chiar si in pokerul online. Jucand cat mai mult poker, cu atat sansele tale de progres sunt mai mari, iar faptul ca la fiecare joc vei fi pus intr-o multime de situatii si conjuncturi diferite, te va cali si te va ajuta mai mult decat crezi. Conditia e sa inveti din greseli si sa studiezi cu atentie fiecare circusmtanta, fericita sau nu, in care ai fost pus.

Intormatiile au fost oferite de Unibet Poker, una din cele mai importante camere de poker online cu licenta in Romania.

Dand click AICI >>> iti poti deschide un cont Unibet unde te poti bucura de Bilet de €10 gratuit pentru Unibet Open + €200 bonus progresiv

{{notification_msg}}