Poker Online: De ce turnee la mese multiple?!

Poker

Turneele la mese multiple (MTT) au devenit de mult timp punctul de atracție în lumea poker-ului. Foarte mulți jucători au reușit să transforme bugete de început foarte mici în sume uriașe de bani în perioade scurte de timp - toate acestea în timp ce riscau doar sume mici de bani.

Un lucru interesant la MTT-uri este că mai mulți jucători sunt plătiți. Între 10% și 15% dintre participanții unui turneu părăsesc masa cu cel puțin suma inițială de cumpărare (buy-in). Și, dacă ajungeți pe podium, veți avea parte de un câștig și mai mare- de obicei până la 30% din fondul de premii!

De ce să participați la turnee la mese multiple pe 888poker?

- Puteți plasa o sumă mică de buy-in și câștiga MULT cu poturi imense garantate.

- Este chiar ușor să participați la mai multe MTT-uri în același timp.

- Sunt o mulțime de MTT-uri din care puteți alege (spre ex. Turbo, Knockout, 6-Max, etc.).

MTT-urile sunt minunate pentru începători sau pentru jucătorii care doresc să își îmbunătățească abilitățile în ceea ce privește turneele de poker. Cu cât ajungeți mai departe, cu atât veți învăța mai bine cum să jucați diferitele etape (începător, mediu, bubble, în bani, masa finală și heads up). De asemenea, veți putea să folosiți aceste abilități în alte părți ale jocului dvs.

Sfaturi pentru strategiile de la turneele la mese multiple:

Învățați tactica jucătorilor oponenți: MTT-urile aduc de obicei în aceeași încăpere un mix de jucători cu abilități și deprinderi diferite. Descoperiți repede punctele forte și punctele slabe ale oponenților.

Jucați bine The Bubble*: Dacă dvs. sunteți jucătorul cu cele mai multe jetoane, atacați-i pe ceilalți și nu aveți milă atunci când le furați blind-urile. Dacă dvs. aveți cele mai puține jetoane, folosiți-le cu chibzuință. (The Bubble* - Ultima persoană care iese înainte de locurile premiate dintr-un turneu. De aici si "on the bubble" sau "bubble boy".)

Țintiți la podium: Pentru că MTT-urile au cele mai mari premii în bani, o mare parte a acestor premii va ajunge în mâinile jucătorilor de pe locurile întâi, doi și trei. Cu cât ajungeți mai departe, cu atât trebuie să vă concentrați mai mult: Dacă ajungeți la masa finală, evitați începerea unor jocuri noi și concentrați-vă doar pe cel la care participați! Amintiți-vă faptul că premiile sunt mult mai mari la acest nivel. Un loc poate valora sute, dacă nu chiar mii de dolari în plus.

Aceste informaţii au fost oferite de 888Poker, site-ul pe care primiţi 100% până la 3.000 lei ca bonus de bun-venit. Grupul 888 este accesibil de pe piaţa de jocuri online din România prin intermediul site-ului web 888.ro. Timp de peste un deceniu, 888 a fost una din cele mai renumite mărci din industria jocurilor de divertisment online. 

Dacă încă nu ai cont la 888Poker îţi poţi deschide unul accesând acest LINK >>>

{{notification_msg}}