Tottenham si Chelsea se intalnesc in Cupa Ligii

Analiza meciuri

Tottenham - Chelsea

In prima semifinala a Cupei Ligii din Anglia, avem o confruntare intre doua echipe puternice ce se afla intr-o forma similara in urma primei jumamati a sezinului. Tottenham si Chelsea sunt vecine in clasamentului, acestea ocupand locurile trei si patru; cu mentiunea ca un Tottenham are un avans de patru puncte. In partida tur a campionatului - Chelsea a pierdut la scorul de 3-1 la Tottenham.

Tottenham

In rundele precedente ale Cupeii Ligii - Tottenham a avut ca adversare doar echipe din prima Premier League. Cele trei oponente au fost Watford, West Ham si Arsenal. In acest an au debutat cu o victorie (3-0) in deplasarea de la Cardiff din campionat, ca apoi in ultimul lor meci sa triumfe in FA Cup cu Tranmere, la scorul de 7-0. Partida in care atacantul spaniol Fernando Llorente s-a facut remarcat printr-un hattrick. Vertonghen, Dembele si Lamera vor absenta datorita unor accidentari.

Chelsea

La fel ca si Tottenham, evolueaza in toate cele patru competitii cu care au inceput sezonul. Singura diferenta este ca Tottenham evolueaza in Liga Championilor, iar Chelsea in Europa League. In urma cu patru etape au produs una din dezamagirile sezonului, pierzand pe teren propriu cu Leicester; nici in ultima etapa nu au stralucit - aceasta fiind terminata la egalitate (0-0), acasa cu Southampton. In ultimul lor meci, din urma cu trei zile, au invins Nottingham (2-0) in FA Cup, ceea ce cu siguranta le va oferit un moral pozitiv pentru acest duel.

{{notification_msg}}