Supercupa Turciei: Besiktas - Galatasaray

Analiza meciuri

Besiktas - Galatasaray

Sambata seara se va juca meciul din Supercupa Turciei, in care se vor intalni doua mari rivale, Besiktas si Galatasaray. Besiktas este campioana din sezonul precedent, iar Galatasaray a reusit sa castige Cupa. In italnirile directe din campionatul trecut, Besiktas a fost invingatoare in ambele confruntari, punand capat unei serii de 5 infrangeri in fata celor de la Galatasaray.

Besiktas

Credem ca noua campioana a Turciei va face tot posibilul acum sa castige pentru a treia oara consecutiv in fata rivalei Galatasaray. Cele mai multe merite pentru castigarea titlului le are antrenorul Gunes, care a facut-o pe Besiktas campioana cu doua etape inainte de final. In sezonul precedent a avut cel mai bun atac, multumita atacantilor Gomez si Tosun. Si-a imbunatatit lotul in aceasta vara prin venirea lui Adrian, Gonul si Fabricio. Printre cei care au parasite echipa ii putem enumera pe: Ozbiliz, Milosevic, Guvenc, Tore, Koybasi, Kurtulus, Sismanoglu si Alexis.

Galatasaray

Nu a avut parte de un sezon bun, anul trecut, deoarece a terminat pe locul 6, insa a reusit sa castige Cupa Turciei, unde a invins-o pe marea rivala, Fenerbahce, cu 1-0. Acest trofeu l-a pastrat in continuare pe banca tehnica, pe antrenorul Riekerink. Galatasaray a evoluat foarte slab in campionat, insa s-a concentrat mai mult in Cupa Turciei, fiind cel mai usor drum spre Europa League. In perioada de transferuri au plecat de la echipa, Denaver, Colak, Rodriguez si Kisa. Pe de alta parte au sosit jucatorii: Aziz, Bassan, Cavanda, Derdiyok, Cigerci. Le-a expirat imprumutul si lui Karacan, Dezmaili, Bruma si Dursun.

{{notification_msg}}