Supercupa Franţei:Paris Saint-Germain - Olympique Lyon

Analiza meciuri

Paris Saint-Germain - Olympique Lyon

Sezonul oficial in hexagon debuteaza cu Supercupa Frantei in care se vor intalni doua echipe de traditie din fotbalul francez, PSG si Lyon.Campionii de la PSG vor intalni in aceasta finala echipa care a terminat pe locul 2 sezonul trecut, Lyon. Sezonul trecut tot cele doua echipe au jucat supercupa iar atunci PSG s-a impus cu 2-0. Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a incheiat in favoarea celor de la Lyon care s-au impus cu 2-1  

Paris Saint-Germain

Parizienii isi propun ca castige primul titlu al sezonului dupa ce anul trecut au castigat toate competitiile interne, singurul trofeu ratat a fost Champions League unde au fost eliminati in faza sferturilor de finala de Manchester City. In sezonul trecut au pierdut doar 2 meciuri si din 38 de partide au castigat 30. Performantele din sezonul trecut nu au fost suficiente iar in locul antrenorului Laureant Blanc a fost adus turcul Emery de la Sevilla. La sfarsitul sezonului trecut l-au pierdut pe Zlatan Ibrahimovic care a ajuns la final de contract iar in locul sau nu a fost adus alt atacant. In meciul din aceasta seara nu vor putea juca Marquinhos, plecat la Jocurile Olimpice si Veratti, accidentat.

Lyon

Lyon a terminat sezonul trecut pe locul 2 la mare distanta de PSG dar au reusit sa se califice direct in grupele Champions League. Au una din cele mai tinere echipe din liga si spera ca in acest sezon acei tineri sa creasca in evolutii. Antrenorul Genasio a preluat-o pe Lyon la sfarsitul anului trecut si a reusit intr-un timp foarte scurt sa gaseasca o formula de joc ideala. Cel mai bun marcator a echipe a fost Lacazette si cei de la Lyon au reusit sa il pastreze cel putin pana in iarna. Pentru aceasta finala nu au probleme de lot.

 

{{notification_msg}}