Supercupa Angliei:Leicester - Manchester United

Analiza meciuri

Leicester - Manchester United

Supercupa Angliei din acest sezon se va disputa pe Wembley si se vor intalni Leicester si Manchester United. Sezonul trecut Leicester a castigat campionatul iar United a castigat FA Cup. Ambele dueluri din sezonul trecut s-au terminat cu acelasi scor 1-1.

Leicester

Lecester va intalni pe Wembley o echipa mult schimbata fata de sezonul trecut si e greu de crezut ca Mourinho ii va subestima si in acest meci. Sezonul trecut a fost unul perfect pentru ei, au castigat primul lor titlu in Premier League. Claudio Ranieri a ramas pe banca echipei si spera sa isi adjudece primul trofeu al sezonului. In aceasta vara au plecat Kante, Schwarzer si Dyer dar au fost adusi alti jucatori pentru a acoperi pierderile. Au venit Hernandez de la Gijon, Mendy de la Nice si Musa de la TSKA Moscova. Ranieri nu va putea conta in acest meci pe Huth care este suspendat.

Manchester United

United nu a avut un sezon reusit si au ratat prezenta in Champions League, au terminat campionatul pe locul 5 la egalitate de puncte cu echipa de pe locul 4 City dar au fost departajati dupa golaveraj. Singurul trofeu adjudecat sezonul trecut a fost FA Cup dupa ce au castigat finala disputata pe Wembley impotriva celor de la Crystal Palace. Louis van Gaal a fost demis la sfatsitul sezonului iar locul sau pe banca a fost luat de Jose Mourinho. Portughezul a adus in aceasta vara o serie de jucatori importanti precum Ibrahimovic, Bailly si Mkhitaryan iar la capitolul plecari doar tanarul Varela a parasit echipa. Mourinho vrea sa inceapa aventura la United cu un trofeu si isi va motiva jucatorii la maxim pentru acest obiectiv.

{{notification_msg}}