Suedia: Norrkoping - Elfsborg

Analiza meciuri

Norrkoping - Elfsborg

Recent ambele echipe dovedesc o forma buna, cu toate acestea inaintea acestei partide din cadrul etapei 14 suedeze - Norrkoping se situeaza pe a treia pozitie a clasamentului, aflandu-se la 11 puncte fata de Elfsborg, ocupanta pozitiei 11. In ultimile intalniri directe, Elfsborg se dovedeste superioara.

Norrkoping

Dupa ultimile intalniri in care nu au triumfat in fata celor de la Elfsbor, beneficiaza din nou de sansa de a obtine o victorie de moral si nu doar atat - le ofera posibilitatea de a se apropia de lidera AIK Stockholm; ce se afla la doar trei puncte diferenta. In ultimile sapte etape disputate pe teren propriu obtin sase victorii si o remiza; ca in ultima etapa sa obtina victoria cu 2-1 impotriva celor de la Hacken. Prin rezultatul acestei ultime etape, echipa isi extinde seria rezultatelor pozitie la sapte jocuri fara infrangere, dintre care cinci victorii si doua remize. In perioada transferurilor il pierd pe fundasul Wahlqvist; iar mijlocasul Blomqvist este in continuare accidentat.

Elfsborg

Datorita faptului ca au avut un inceput de sezon slab, ocupa doar pozitia 11 in clasament. Cu toate acestea, in ultimile cinci etape incep sa se descurce mult mai bine, reusind trei victorii si doua remize. Aflandu-se la o diferenta de sase puncte de echipele din zona retrogradarii. De partea celalta, echipele de pe pozitiile ce ofera participarea in Europa League, sunt la 10 puncte suplimentare. Insemnand ca vor trebui sa mentina ritmul rezultatelor pozitive pentru inca multe etape daca vor o revenire in fruntea clasamentului. Acesta este si motivul pentru care credem ca vor face o partida reusita in fata celor de la Norrkoping. Datorita unor accidentari, din lotul echipei nu vor putea face parte fundasul Horn si mijlocasul Ishizaki.

 

{{notification_msg}}