Start in Champions League: Napoli - Liverpool

Analiza meciuri

Napoli - Liverpool

Cu specificatia ca napolitanii ce se afla intr-o forma buna in acest inceput de sezon, detinatoarea curenta a trofeului Champions League, isi incepe drumul catre apararea titlului intr-o deplasare dificila. Liverpool a inregistrat cinci victorii din tot atatea etape, fiind singura echipa din campionat ce a reusit acest lucru. In intalnirile sezonului trecut, desfasurate tot in Champions League, fiecare echipa a reusit sa invinga 1-0 pe teren propriu.

Napoli

A dat dovada de profesionalism in urma primelor trei runde din campionat. Dupa ce au invins Fiorentina in deplasare intr-un meci in care s-au marcat sapte goluri, a urmat deplasarea la Juventus. Partida in care Napoli a reusit sa egaleze dupa ce a fost condusa cu 3-0, dar din pacate autogolul fundasului Kalidou Koulibaly avea sa le aduca prima infrangere a sezonului. In ultima etapa au invins 2-0 pe teren propriu Sampdoria, partida in care atacantul Dries Mertens a iesit in evidenta, fiind marcatorul ambelor goluri. In aceasta seara ii vom putea urmari pe Kostas Manolas si Lorenzo Insigne in primul 11.

Liverpool

Exceptand infrangerea cu Manchester City din FA Community Shield, Liverpool a excelat in acesta parte de inceput a sezonului. Liverpool a obtinut victorii in toate cele cinci etape disputate pana in prezent, avand un golaveraj de 15 goluri marcate si patru primite. In ultimile trei etape au reusit sa marcheze de catre trei ori. Invingand 3-1 acasa pe Arsenal, 3-0 in deplasare la Burnley si 3-1 in ultima etapa jucata pe teren propriu cu Newcastle. Portarul Alisson Becker si atacantul belgian Divock Origi vor fi marele absente ale duelului din aceasta seara.

{{notification_msg}}