Spania Segunda Division: Malaga - Zaragoza

Analiza meciuri

Malaga - Zaragoza

Doua echipe ce in trecut au evoluat in prima liga, Malaga si Zaragoza se intalnesc in aceasta seara in startul etapei cu numarul 40 din Segunda Division. Cu trei etape ramase de disputat pana la finalul sezonului, doar pentru cei de la Magala punctele unei victorii au o importanta speciala. Malaga ocupa pozitia cinci si isi doreste sa ajunga in play-off-ul de promovare. Zaragoza se afla pe pozitia 14, fara motive de ingrijorare in ceea ce priveste retrogradarea dar nici nu pot spera la mai mult. Malaga a invins in prima jumatate a sezonului, in deplasare la Zaragoza cu scorul de 2-0.

Malaga

A fost una din principalele favorite pentru obtinerea unui loc direct catre LaLiga, insa va fi nevoita sa lupte in play-off pentru a reusi acest lucru. Pana atunci, Malaga trebuie sa se mentina in primele sase pozitii. Dupa infrangerea 1-0 cu Mallorca de acum patru etape, Malaga ramas neinvinsa in partidele ce au urmat. Au remizat 1-1 cu Cadiz, ca apoi sa invinga Real Oviedo cu scorul de 3-0 si pe Reus Deportiu cu 1-0. Mijlocasul Keidi Bare va absenda datorita unei suspendari.

Zaragoza

A facut un sezon modest iar pozitia 14 pe care se afla, cu siguranta nu ii multumeste. Cu toate acestea, forma echipei a dat semne in ultimile meciuri ca ar fi putut sa obtina mai mult. Zaragoza a reusit patru victorii in ultimile cinci etape, dintre acestea amintim doar reusitele din ultimile doua runde - 3-0 in deplasare la Extramadura si 4-2 pe teren propriu cu Gijon. Dupa cum arata si numarul de goluri marcate recent, antrenorul Victor Fernandez s-a descurcat excelent in privinta partii ofensive, si cu siguranta nu va efectua modificari in partida din aceasta seara.

 

{{notification_msg}}